«Αγαπάω όλα τα αθλήματα»

Από inpaok.com: Ο μεγάλος στόχος του Ιβάν Σαββίδη για τον αθλητισμό και τους νέους.
Πηγή: inpaok.com
«Αγαπάω όλα τα αθλήματα»

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε στον Ασπρόπυργο το πρώτο πρωτάθλημα «All Star» Πάλης, το οποίο υποστηρίχθηκε οικονομικά από το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Ιβάν Σαββίδης».

Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου, έδωσε το παρών στην διοργάνωση και μίλησε για την αγάπη του για τον αθλητισμό, τους επερχόμενους Ολυμπιακούς αγώνες, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι και ο ίδιος αθλείται μέχρι και σήμερα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ:

«Ο δικός μας στόχος είναι να κάνουμε τα πάντα να έρθουν νέα παιδιά στον αθλητισμό και να αποφύγουν οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα. Να φύγουν από τους δρόμους και να έρθουν στα γυμναστήρια. Γνωρίζουμε τι κάνει σήμερα ο δρόμος στη νεολαία, ναρκωτικά και διάφορα εγκλήματα. Ο κυριότερος στόχος είναι να βοηθήσουμε, ώστε η νεολαία μας, να ανατραφεί στο πνεύμα το πατριωτικό.Η επόμενη χρονιά είναι Ολυμπιακή και είναι πάρα πολύ σημαντικό πριν την ολυμπιακή χρονιά να δώσουμε ακόμα ένα έναυσμα έτσι ώστε να κερδίσουμε τα μετάλλια. Δεν είναι δυνατόν να παίρνουμε τα μετάλλια τα οποία δεν πήρε κάποιος άλλος. Ο στόχος μας είναι να ανεβάσουμε το πνεύμα και το ηθικό ώστε αυτά τα παιδιά να παλέψουν και να διεκδικήσουν τα μετάλλια. Ήρθε η ώρα και πρέπει να κάνουμε τα πάντα βήμα – βήμα, για να δώσουμε ελπίδα και πίστη στη νεολαία μας ότι μπορούν να γίνουν πλήρη μέλη της κοινωνίας μας. Χωρίς την ανατροφή της νεολαίας στο πνεύμα του πατριωτισμού, δεν υπάρχει καμία προοπτική. Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος».

Ο Ιβάν Σαββίδης αποκάλυψε ότι ακόμα και σήμερα αθλείται, ενώ δεν ξεχώρισε κάποιο άθλημα, λέγοντας ότι τα αγαπάει όλα:

«Αγαπάω όλα τα αθλήματα. Ο αθλητισμός είναι πολύ σημαντικός. Κι εγώ είχα ασχοληθεί με τον αθλητισμό και σύμφωνα με τις δυνατότητες μου ακόμα και σήμερα αθλούμαι. Σήμερα χάρηκα πάρα πολύ που είδα τη νεολαία να παλεύει, αυτά τα νέα δυνατά παιδιά να προσπαθούν. Αυτοί πρέπει να αναπτερώσουν το ηθικό του λαού μας κι εμείς πρέπει να τους βοηθάμε».

Διαβάστε ακόμη...