PAOK family (pics)

Απο paok24.com: Μιλήστε μας για οικογένειες, να σας πούμε για τον ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
PAOK family (pics)

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, ο Πολωνός τρέχει στον πάγκο και μαζί με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια και τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ σηκώνουν μία φανέλα του Λέο Ζαμπά, αφιερώνοντας σε αυτόν το γκολ.

Ο Βραζιλιάνος στάθηκε πολύ άτυχος στο φιλικό με τη Δόξα στη Δράμα και πριν από μερικές ημέρες, πέρασε από την πόρτα του χειρουργείου, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στη δράση σε περίπου 2-3 μήνες.

Οι συμπαίκτες του δεν τον ξέχασαν χθες και του αφιέρωσαν το γκολ, με τον Ζαμπά από τη μεριά του να τους ευχαριστεί για τη συγκεκριμένη κίνηση.

PAOK family και στην πράξη!

Εικόνα που θύμισε... Αγρίνιο, καθώς πέρυσι κάτι ανάλογο έγινε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ο Λέο Μάτος με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, ο "ασπρόμαυρος" πάγκος σηκώνεται στο πόδι και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, πήρε από τον πάγκο μία φανέλα του Μαουρίσιο, αφιερώνοντας του το γκολ.

Γενέθλια και... αφιέρωση

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Ξάνθη στα Πηγάδια, ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ ανοίγει το δρόμο για ένα ακόμη "διπλό" και όλοι τρέχουν στον πάγκο.

Σηκώνουν στα χέρια τους μια φανέλα με τον αριθμό 60 και το όνομα του Ιβάν Σαββίδη και με αυτόν τον τρόπο κάνουν το δικό τους... δώρο στον ισχυρό άνδρα του "Δικεφάλου" για τα γενέθλιά του, με μία ξεχωριστή κίνηση.

Ο Πέλκας δεν ξεχνάει

Ημέρα φιέστας, ημέρα πανηγυρισμών, η ημέρα της δικαίωσης για όλους! Ο ΠΑΟΚ κερδίζει τον Λεβαδειακό και γιορτάζει μαζί με τον κόσμο του την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Δημήτρης Πέλκας "σπάει", δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Κάτω από τη φανέλα του φοράει ένα μπλουζάκι με τις φωτογραφίες του Αντελίνο Βιεϊρίνια και του Ζοσέ Μαουρίσιο, των δύο μεγάλων άτυχων της σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...