Έγραψε ιστορία ο μυθικός 200αρης Βιεϊρίνια!

Από sdna.gr: Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του ΠΑΟΚ, αφού ο αρχηγός του Δικεφάλου κατέγραψε την 200η εμφάνιση του με την φανέλα των «ασπρόμαυρων» απέναντι στην ΑΕΛ, καταγράφοντας μια μυθική ατομική επίδοση.
Πηγή: sdna.gr
Έγραψε ιστορία ο μυθικός 200αρης Βιεϊρίνια!

Ο ηγέτης του ΠΑΟΚ έγινε ο πρώτος εν ενεργεία παίκτης του Δικεφάλου που φτάνει τις 200 συμμετοχές, σε μια μοναδική επίδοση για τον Πορτογάλο, που αγάπησε και αγαπήθηκε στους «ασπρόμαυρους».

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Δικεφάλου στις 30 Αυγούστου 2008, στο παιχνίδι ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 0-2, σε ηλικία 22 ετών, με τον Βιεϊρίνια έκτοτε και μετά το... διάλειμμα που έκανε με την φανέλα της Βόλφσμπουργκ, να καταγράφει 154 αγώνες στη Super League, 15 στο Κύπελλο Ελλάδας και 31 στην Ευρώπη, μετρώντας και 38 γκολ στις 200 εμφανίσεις του με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Το τρομερό επίτευγμα του Βιεϊρίνια γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό, αν αναλογιστεί κανείς ότι γίνεται μόλις ο τέταρτος ξένος στην ιστορία του ΠΑΟΚ, που φτάνει τις 200 συμμετοχές, μετά τους Νέτο Γκουερίνο, Μλάντεν Φορτούλα και Λίνο Άλβες, με τον αρχηγό του Δικεφάλου να συνεχίζει να... γράφει στο κοντέρ του συμμετοχές και γκολ.

Διαβάστε ακόμη...