To πρώτο ημίχρονο, η δύναμη της Τούμπας

Από paok24.com:Σε 5 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και δύο στην Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ μετρά 16 γκολ από τα οποία τα μισά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στα 4 παιχνίδια έχει προηγηθεί στο ημίχρονο.
Πηγή: paok24.com
To πρώτο ημίχρονο, η δύναμη της Τούμπας

Ο ΠΑΟΚ πάντα στην Τούμπα, έχει ένα αβαντάζ περισσότερο, αλλά αυτό φέτος μερικές φορές δεν λειτουργεί όπως θα ήθελε. Σε 5 αγώνες πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ έχει τρεις νίκες επί Πανιωνίου, Παναιτωλικού και Λαμίας, τρεις ισοπαλίες με Άγιαξ, Άρη και Παναθηναϊκό, αλλά και μία μισή νίκη επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας που όμως δεν έφερε την πρόκριση στο Europa League.

Εάν πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, φαίνεται ότι σε όποιο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά από το ημίχρονο, το κέρδισε κιόλας, ή έστω είχε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα όπως το 2-2 με τον Άγιαξ, ενώ σε όσα ματς έχασε ή απλώς πέταξε το πρώτο ημίχρονο, δεν μπόρεσε να πάρει αυτό που ήθελε. Είτε από τις ισοπαλίες με τον Άρη και τον Παναθηναϊκό, είτε από τη νίκη που δεν έφερε την πρόκριση με την Σλόβαν, ο ΠΑΟΚ είχε μία κάκιστη συμπεριφορά στο πρώτο ημίχρονο.

Αυτό το κομμάτι έρχεται να κουμπώσει πάνω στο κακό ξεκίνημα στους αγώνες που έχει η ΑΕΛ. Η ομάδα της Λάρισας σε πολλά παιχνίδια είχε μείνει πίσω στο σκορ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Είτε στον αγώνα με τον Άρη που κέρδισε, είτε σε αυτό με τον ΟΦΗ που πάλι κέρδισε, είτε στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι που τελικά πήρε την ισοπαλία, η ΑΕΛ δεν μπήκε γρήγορα και καλά στο παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ είτε στον αγώνα με τον Άγιαξ όπου το ημίχρονο έκλεισε στο 2-1, είτε με τον Πανιώνιο και τον Παναιτωλικό που πήγε στο ημίχρονο με το σκορ στο 1-0, είτε στον αγώνα με την Λαμία που το κοντέρ έγραψε 3-0 στα πρώτα 20 λεπτά, πήρε σημαντικά αποτελέσματα, κουράζοντας τον αντίπαλό του και βάζοντας τον στα "σχοινιά" από τα πρώτα λεπτά.

Διαβάστε ακόμη...