Wiggins: «Ήταν η καλύτερη φετινή μας εμφάνιση»

Ο Antwaine Wiggins, που ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ στη νίκη επί του Ρεθύμνου για την 8η αγωνιστική της EKO Basket League, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.
Πηγή: paokbc.gr
Wiggins: «Ήταν η καλύτερη φετινή μας εμφάνιση»

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και την εικόνα μας, η ομάδα όσο περνάει ο καιρός αφομοιώνει καλύτερα αυτά που θέλει ο προπονητής. Είμαστε ένα γκρουπ καλών παικτών, αισθάνομαι καλά με την ομάδα και τον τρόπο που αγωνιζόμαστε και χαίρομαι πολύ με αυτή τη νίκη και τη δική μου εμφάνιση».

Για το αν ήταν η καλύτερη φετινή εμφάνιση της ομάδας: «Είμαστε καλύτεροι από το ξεκίνημα, αυτό αποδεικνύεται και από τις νίκες. Πιστεύω ότι αυτή ήταν η καλύτερή μας εμφάνιση από το ξεκίνημα της σεζόν».

Για το τι άλλαξε: «Πιστεύω ότι έχει βελτιωθεί η χημεία μας, μάθαμε να παίζουμε καλύτερα ο ένας για τον άλλον και για το καλό της ομάδας και βγάζουμε περισσότερη ενέργεια».

Για τη διακοπή στο Basketball Champions League: «Θα είναι μια καλή ευκαιρία για όλους μας, ώστε να ξεκουραστούμε και να δουλέψουμε περισσότερο σε κάποια πράγματα που έχουν επισημανθεί από τους προπονητές. Έχουμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο και αυτό που θέλω είναι να κάνουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη. Βέβαια, θα χρειαστεί πολλή δουλειά για αυτό».

Για το αν μπορούν να κάνουν ανάλογες εμφανίσεις και μακριά από την έδρα τους: «Είναι πάντα ευκολότερο να παίζεις στην έδρα σου παρά εκτός έδρας. Έχουμε επισημάνει τα προβλήματα αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε ακόμα εκτός έδρας. Πρέπει να αυξήσουμε την ένταση, αν το καταφέρουμε και παίζουμε έτσι και εκτός θα μπορούσαμε να κοιτάξουμε και ένα βήμα παραπέρα όπως η συμμετοχή στα playoffs. Σίγουρα πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Αυτό που χρειάζεται είναι να βελτιωθούμε, να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε και από εκεί και πέρα θα το δούμε αργότερα».

Για τον κόσμο και την ατμόσφαιρα: «Μου άρεσε και σε εμένα και στους συμπαίκτες μου η παρουσία τους μας χαροποιεί και μας δίνει ενέργεια που μπορούμε να βγάζουμε από το πρώτο λεπτό στο γήπεδο»

Διαβάστε ακόμη...