«Είμαστε δύο χρόνια αήττητοι και όλοι θέλουν να μας κερδίσουν»

Από sdna.gr: Για το αήττητο σερί της Κ-19 του ΠΑΟΚ, την ανατροπή απέναντι στην ΑΕΛ, αλλά και τις αναμετρήσεις με Ντιναμό Κιέβου και Ολυμπιακό, μίλησαν ο προπονητής του Δικεφάλου, Πάμπλο Γκαρσία και ο μεσοεπιθετικός των «ασπρόμαυρων», Γιώργος Δούμτσης.
Πηγή: sdna.gr
«Είμαστε δύο χρόνια αήττητοι και όλοι θέλουν να μας κερδίσουν»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

Για την ανατροπή απέναντι στην ΑΕΛ: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, γιατί είμαστε δύο χρόνια αήττητοι και όλοι  θέλουν να μας κερδίσουν. Εμείς πρέπει να παίζουμε με μυαλό, αυτή την εβδομάδα έχουμε τρία πολύ δύσκολα ματς, για αυτό και κάναμε ροτέισον. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και συνεχίζουμε».

Για τη ρεβάνς με την Ντιναμό Κιέβου: «Είχαμε δύσκολο ταξίδι, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία, κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε. Έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά και αν θα έρθει ο κόσμος, θα είμαστε καλά. Δουλειά, δουλειά και συγκέντρωση, αυτό μόνο».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα τα παιδιά έχουν στο μυαλό τους τον Ολυμπιακό. Όλοι θέλουν να παίξουν με τον Ολυμπιακό, αλλά για αυτό είμαστε εδώ, για να προετοιμάσουμε τον αγώνα της Τετάρτης και βήμα-βήμα, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, βλέπουμε το κάθε ματς σαν τελικό».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Δούμτσης, σημείωσε:

«Πιστεύω ότι από την αρχή ήμασταν καλοί, δημιουργήσαμε φάσεις, ήμασταν συγκεντρωμένοι και ισοφαρίσαμε γρήγορα. Μας μίλησε ο κόουτς στο ημίχρονο και βγάλαμε κάποια πράγματα από αυτά που μας ζήτησε, φτάνοντας στη νίκη. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Έχουμε αυτό το αήττητο σερί εδώ και δύο χρόνια και όλοι θέλουν να μας κερδίσουν. Εμείς κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν κοιτάμε ποιον έχουμε αντίπαλο, κοιτάμε πώς θα κερδίσουμε».

Για το ματς με την Ντιναμό: «Είμαστε μεγάλη ομάδα, είμαστε μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη, όταν είσαι με την πλάτη στον τοίχο πρέπει να δώσεις αποδείξεις. Δεν χρειάζεται να βιαστούμε, αν μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή, θα μπορέσουμε να κερδίσουμε και να προκριθούμε».

Για την θέση που αγωνίζεται: «Είναι η θέση που παίζω από μικρό παιδί. Ήμουν πάντα στο πλάνο του προπονητή, μου αρέσει που παίζω στον άξονα και πιστεύω ότι τα καταφέρνω περίφημα».

Διαβάστε ακόμη...