«100% συγκεντρωμένες για τη νίκη με Άρη»

Από inpaok.com: Όσα είπε η Παπακωνσταντίνου αποκλειστικά στο INPAOK
Πηγή: inpaok.com
«100% συγκεντρωμένες για τη νίκη με Άρη»

 

Η τερματοφύλακας της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, Ανθή Παπακωνσταντίνου, μίλησε στο INPAOK, για τη νίκη κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα και το αν υπήρξε άγχος μέχρι να μπει το δεύτερο γκολ, για την εξαιρετική αμυντική λειτουργία του Δικεφάλου, για την εμπειρία του Champions League, για τις διαφορές ανάμεσα σε Κρίστιτς και Φιλίππου, για το ντέρμπι με τον Άρη, αλλά και για τον κόσμο των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα:

«Παίξαμε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Δυστυχώς δεν παίξαμε καλά, δεν μπορέσαμε να παίξουμε με κάτω την μπάλα, συνδυαστούμε και να κάνουμε αυτά που ζητάει ο προπονητής μας.

Πήγαμε να παίξουμε με μεγάλες μεταβιβάσεις, όμως αυτό δεν μας βοήθησε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Το θετικό είναι ότι καταφέραμε να κερδίσουμε με δύο πολύ όμορφα γκολ, το κρατάμε αυτό και ευχόμαστε στο παιχνίδι με τον Άρη, να παίξουμε όπως ξέρουμε και να το ευχαριστηθούμε».

Για το αν αγχώθηκαν καθόλου μέχρι να γίνει το 0-2:

«Ο Αγροτικό Αστέρας δεν είναι μια κακή ομάδα, είναι μια πολύ καλή ομάδα, με καλές παίκτριες, μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, μια ομάδα που τώρα προσπαθεί να κάνει μια καλή πορεία.

Σίγουρα, υπάρχει ανησυχία όταν το σκορ είναι 0-1 και είναι κακό το γήπεδο, μπορεί από μια φάση να δεχθείς το γκολ, όμως δεν απειληθήκαμε ουσιαστικά, παρ’ όλα αυτά το μυαλό μας ήταν να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ, να «κλειδώσουμε» τη νίκη και ευτυχώς ήρθε αυτό και πήγαν όλα καλά».

Για την πολύ καλή αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ και το γεγονός πως ακόμα δεν έχει δεχθεί γκολ:

«Εγώ εύχομαι να μην δεχθώ κανένα γκολ. Γενικά βλέπω και σαν τερματοφύλακας πως είμαστε καλύτερες στην άμυνα από πέρσι.

Έχουμε δουλέψει και πολύ μετά το Champions League στην άμυνα και στις στατικές φάσεις, οπότε στόχος μας είναι να μην δεχθούμε κάποιο γκολ φέτος, όσο μεγάλη κουβέντα και αν είναι αυτό που λέω, η προσπάθεια θα γίνει».

Για την εμπειρία του Champions League:

«Ήταν μια ωραία εμπειρία. Βέβαια τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτό που θέλαμε, όμως ήμασταν και σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο.

Ήταν και οι τρεις πολύ καλές ομάδες, πολύ μεγαλύτερα μπάτζετ, παρ’ όλα αυτά ήταν μια πολύ καλή εμπειρία, μια εμπειρία, ώστε να βάλουμε στόχους για την επόμενη χρονιά, να γίνουμε καλύτερες αθλητικά και πρώτα ο Θεός να πάρουμε το πρωτάθλημα και να πάμε πολύ πιο έτοιμες εκεί».

Για τις διαφορές ανάμεσα σε Κρίστιτς και Φιλίππου:

«Έχουν πολύ διαφορετική φιλοσοφία. Ο Φιλίππου είναι πιο σύγχρονος προπονητής, δουλεύει με επαγγελματικά πρότυπα, μαζί με τους βοηθούς του τον Αποστολίδη και τον Μπογδάνο.

Δουλεύουν πολύ επαγγελματικά, κάνουμε σκληρές προπονήσεις και αυτό που μας λέει συνέχεια είναι να προετοιμαστούμε όχι για το πρωτάθλημα, αλλά για το Champions League, οπότε γι’ αυτό και οι προπονήσεις είναι σκληρές».

Για το ντέρμπι με τον Άρη και τον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Σίγουρα ο κόσμος θα παίξει μεγάλο ρόλο για εμάς, θέλουμε να έρθει στο γήπεδο να μας στηρίξει. Γενικά θέλουμε να έρχεται σε κάθε παιχνίδι, όμως σε αυτό το ματς ένα παραπάνω, γιατί είναι ένα ντέρμπι για εμάς.

Ο Άρης δείχνει να έχει καλά αποτελέσματα μέχρι στιγμής, δεν είναι η ίδια ομάδα με πέρσι, αλλά έχει μια καλή πορεία και πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένες, καθώς πιστεύω πως πάλι μεταξύ μας θα κριθεί το πρωτάθλημα.

Νομίζω πως αν παίξουμε όπως μας ζητάει ο προπονητής μας, δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε».

Διαβάστε ακόμη...