Έτσι προκρίνεται ο ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 3-0 σετ, από τον Ολυμπιακό στου Ρέντη, με την υπόθεση πρόκριση στον τελικό του League Cup να δυσκολεύει πάρα πολύ για την ομάδα του Κώστα Δεληκώστα.
Πηγή: inpaok.com
Έτσι προκρίνεται ο ΠΑΟΚ

Η ρεβάνς των δύο ομάδων, είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 5/12 στο PAOK Sports Arena, με την ομάδα του Δεληκώστα να ψάχνει νίκη είτε με 3-0, είτε με 3-1, για να στείλει το παιχνίδι στο Golden Set, όπου στους 15 πόντους θα κριθεί ο νικητής του ζευγαριού.

Αυτό σημαίνει πως δεν μετράνε τα σετ που έχουν κερδηθεί, αλλά οι πόντοι. Δηλαδή αυτή την στιγμή, οι «ερυθρόλευκοι έχουν τρεις βαθμούς στο ζευγάρι και ο ΠΑΟΚ μηδέν.

Ο Ολυμπιακός φυσικά εάν πάρει δύο σετ στην Πυλαία, θα πάρει σίγουρα έναν βαθμό και θα φτάσει τους τέσσερις, άρα θα πάρει και την πρόκριση για τον τελικό του League Cup, αφού σε περίπτωση νίκης του Δικεφάλου με 3-2, ο ΠΑΟΚ θα έχει δύο βαθμούς και οι «ερυθρόλευκοι» τέσσερις.

Βέβαια, μέχρι τη ρεβάνς, οι «ασπρόμαυροι» αναμένεται να έχουν και τον νέο τους διαγώνιο στο ρόστερ τους, ο οποίος μπορεί και να αλλάξει τα δεδομένα, της δεύτερης αναμέτρησης.

Διαβάστε ακόμη...