«Ο ΠΑΟΚ θα είναι πάντα ψηλά!»

Από paok24.com:Η έμπειρη διεθνής παίκτρια του Δικεφάλου αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία των πρωταθλητριών, στο ματς που ακολουθεί με τον Άρη, αλλά και στο μέλλον της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
«Ο ΠΑΟΚ θα είναι πάντα ψηλά!»

Με 21 γκολ υπέρ, μηδέν κατά και τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ έχει δείξει από νωρίς τις διαθέσεις της για τη νέα σεζόν.

Μάλιστα, για τον Δικέφαλο ακολουθεί την Κυριακή στις 14:00 στη Νέα Μεσημβρία το παιχνίδι κόντρα στον Άρη, με τις «ασπρόμαυρες» σε περίπτωση νίκης να παίρνουν «κεφάλι» +5 βαθμών από την 5η αγωνιστική.

Η Ελένη Κακαμπούκη μίλησε στο PAOK24 τόσο για το ματς που προηγήθηκε με τον Αγροτικό Αστέρα, όσο και για την αναμέτρηση με τις «κίτρινες» ζητώντας την στήριξη του κόσμου του ΠΑΟΚ την Κυριακή.

Χαρακτηριστικά, τόνισε:

«Δεν ήμαστε ευχαριστημένες από την απόδοση μας στο ματς με τον Αγροτικό Αστέρα, γιατί σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο δεν καταφέραμε να βγάλουμε την εικόνα που θα θέλαμε και τα όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις, μένουμε στους τρεις βαθμούς.

Δε θα μπορούσα να χαρακτηρίσω κάποιο παιχνίδι ως ντέρμπι. Κάθε παιχνίδι το προσεγγίζουμε ξεχωριστά. Όταν μπούμε στο γήπεδο θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς ανεξαρτήτως αντιπάλου και θα δώσουμε τα πάντα για να το καταφέρουμε αυτό, ελπίζουμε έχοντας και τη στήριξη των φίλων του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία».

Η έμπειρη παίκτρια του ΠΑΟΚ δεν έκρυψε την επιθυμία της ομάδας να ολοκληρώσει φέτος το πρωτάθλημα χωρίς να δεχτεί γκολ!

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Το να μη δέχεσαι γκολ είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Ξεκινάει από μπροστά στην επίθεση και φτάνει μέχρι τον τερματοφύλακα. Θα προσπαθήσουμε να μη δεχτούμε γκολ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος!»

Μπορεί μία νίκη επί του Άρη να δίνει σημαντικό «αέρα» στον ΠΑΟΚ, όμως η Ελένη Κακαμπούκη πιστεύει πως η ομάδα πρέπει να μείνει «προσγειωμένη»:

«Θα είναι ένα συν για εμάς να κερδίσουμε τον Άρη, θα ξεφύγουμε με πέντε βαθμούς, αλλά ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς».

Για την ευρωπαϊκή πρόκληση του ΠΑΟΚ:

«Το επόμενο Champions League είναι ακόμη μακριά για εμάς και για να είμαστε φυσικά σε αυτό θα πρέπει να κατακτήσουμε και φέτος το πρωτάθλημα. Ο προπονητής δοκιμάζει αρκετά νέα κορίτσια, προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στην τακτική του και τα όσα μας ζητάει στις προπονήσεις και σίγουρα όταν δουλεύεις μία ολόκληρη χρονιά, όταν έρθει το Champions League θα είμαστε ακόμη πιο έτοιμες για την ευρωπαϊκή πρόκληση».

Σχετικά με τις βάσεις που βάζει ο Δικέφαλος για τα επόμενα χρόνια:

«Όταν τα νέα κορίτσια παίρνουν τις ευκαιρίες που πρέπει, ο ΠΑΟΚ θα μένει πάντα σε ένα υψηλό επίπεδο και σιγά σιγά προσαρμόζονται στον αγωνιστικό κορμό που υπάρχει και αποδίδουν καλύτερα».

Τέλος, για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα:

«Στόχος μου είναι να δίνω πάντα το 100% και να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Σίγουρα, όταν σκοράρεις κιόλας το συναίσθημα είναι διαφορετικό».

Διαβάστε ακόμη...