«Ο Σαββίδης θα τους έστελνε στα ερασιτεχνικά!»

Από inpaok.com : Για τον «εμφύλιο» που έχει ξεσπάσει στις τάξεις του Ολυμπιακού, την δίκη των στημένων αγώνων αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη, μίλησε μεταξύ άλλων ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.
Πηγή: inpaok.com
«Ο Σαββίδης θα τους έστελνε στα ερασιτεχνικά!»

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τον εμφύλιο στον Ολυμπιακό μεταξύ Μαρινάκη, Κόκκαλη:

«Δεν ρωτάτε καλύτερα ποιος τους γλίτωσε; Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, ο Μπατατούδης. Επειδή ο ίδιος χρωστούσε, αντί να σηκώσει την «σημαία» και να πάρει τις κασέτες και να τους στείλει στην Β΄ εθνική, έκανε τον τρελό και με άφησε μόνο μου. Δεν τους κυνήγησε. Γι’ αυτό δεν έπαιρνε πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Αν ήταν ο Σαββίδης θα τους έστελνε στα ερασιτεχνικά».

Για να προσθέσει:

«Εγώ ξέρω ότι ο Κόκκαλης μου φέρθηκε πολύ έντιμα. Όταν έκανα την έρευνα για τα αυθαίρετα και την Πολοεδομία ανακάλυψα μία παράνομη βίλα του, και ο ίδιος αντί να με αμφισβητήσει πήρε μία μπουλντόζα και γκρέμισε το σπίτι. Ο Μαρινάκης έκανε ακριβώς το αντίθετο. Απειλές, βρισιές και ό,τι άλλο θες. Όταν συγκρούονται τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια. Εγώ δεν λογαριάζω από απειλές, ούτε παίρνω θέση. Το στενάχωρο για έναν οπαδό είναι ότι την πληρώνει η ομάδα. Τον Σωκράτη τον στεναχώρησε το γεγονός ότι ο γιος του πήγε ευρωβουλευτής στον ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι οι πρόεδροι δημιούργησαν στρατό από πίσω τους, σε όλες τις ομάδες. Στην Ευρώπη οι φίλαθλοι βλέπουν ποδόσφαιρο».

Αναφορικά με την δίκη για τα «στημένα» παιχνίδια:

«Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει βρωμιά και αφόρητη μπόχα στην δικαιοσύνη και χρειάζονται οι κατάλληλοι δικαστές για να ξεβρωμίσει η ιστορία. Ο δημοσιογράφος πρέπει να αναδείξει το θέμα και οι αρχές να το ψάξουν, δεν είναι αυτός η αρχή. Εχω δει δικαστές να λυγίζουν μπροστά στην εξουσία».

Διαβάστε ακόμη...