Eπανέρχεται στην 11άδα ο Βαρέλα, πιθανότατα και ο Μαουρίσιο

Από sfina.gr: Ο Αμπέλ Φερέιρα είναι απρόβεπτος και συνηθίζει να κάνει επιλογές με ρίσκο.
Πηγή: sfina.gr
Eπανέρχεται στην 11άδα ο Βαρέλα, πιθανότατα και ο Μαουρίσιο

Δεν αποτελεί εξαίρεση και ο αγώνας με την Λάρισα την Κυριακή στη Τούμπα. Ο 40χρονος Πορτογάλος τεχνικός δεν προβάρει 11άδες, ενόψει των αγώνων του Σαββατοκύριακου, στις προπονήσεις κατά την διάρκεια της εβδομάδας, εντούτοις, μπορούν να γίνουν εκτιμήσεις για το πιθανό βασικό σχήμα κόντρα στην ΑΕΛ.

Το τεχνικό τιμ κρίνει ότι ο Βαρέλα είναι απολύτως έτοιμος και αναμένεται να τον επαναφέρει ο Φερέιρα στην 11άδα του αγώνα με την Λάρισα.

Θα παίξει δίδυμο 0 32χρονος στόπερ με τον Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας με τον Μάτος δεξιά στην άμυνα, τον Γιαννούλη αριστερά και τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια.

Εκτός από τον Βαρέλα δεν αποκλείεται να επανέλθει και ο Μαουρίσιο στην 11άδα επιφέροντας αναδιάταξη στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Υπάρχει η πιθανότητα να παίξει από την αρχή ως "οχταροδεκάρι" ο Βραζιλιάνος, με τους Μίσιτς και Ντόουγκλας πίσω του ως δίδυμο στα αμυντικά χαφ. Σ' αυτή την περίπτωση ο Μπίσεσβαρ θα πάει αριστερά με τον Λημνιό δεξιά και τον Σφιντέρσκι στην κορυφή της επίθεσης.

Δεν ισχύει το ίδιο και για τον Βιεϊρίνια. Ο Μαουρίσιο θεωρείται ότι βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο ετοιμότητας από τον αρχηγό, που ετοιμάζεται για το Καραϊσκάκη.

Μην ξεχνάμε, ότι ο Βραζιλιάνος υποβλήθηκε σε επέμβαση χιαστών έναν μήνα νωρίτερα από τον Βιεϊρίνια, άσχετα από τον μικροτραυματισμό που μεσολάβησε με την επιστροφή του και από τον οποίο αποθεραπεύτηκε πλήρως.

Διαβάστε ακόμη...