League Cup 2019-20: Ο πρώτος ημιτελικός

Από paokvolley.gr : Με στόχο τη νίκη στον πρώτο ημιτελικό του League Cup “Νίκος Σαμαράς” 2019-20, ο δικέφαλος ταξιδεύει για την Αθήνα.
Πηγή: paokvolley.gr
League Cup 2019-20: Ο πρώτος ημιτελικός

Οι ασπρόμαυροι, οι οποίοι προέρχονται από την νίκη με 3-1 επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων στην 3η αγωνιστική της Volley League, καλούνται να εμφανιστούν συγκεντρωμένοι, απέναντι στον Ολυμπιακό, έχοντας μοναδικό σκοπό το θετικό αποτέλεσμα, που θα τους δώσει περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης στον τελικό της διοργάνωσης, στον επαναληπτικό αγώνα στο Παλατάκι.

Στην πρώτη φάση, Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε πρώτος στον Α’ όμιλο έχοντας συγκεντρώσει 6 πόντους σε δυο ματς (6-0 σετ) ενώ αντίστοιχη ήταν και η πορεία του Ολυμπιακού στο Γ’ όμιλο.

Ο λίμπερο του δικεφάλου, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, δήλωσε:

«Σκοπός μας, ξεκάθαρα, είναι η πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, καθώς είναι ένας από τους τρεις εγχώριους στόχους της ομάδας. Πλέον, γνωρίζουμε καλύτερα τους αντιπάλους μας και καθημερινά στη προπόνηση δουλεύουμε πάνω σε κομμάτια του παιχνιδιού τους, έτσι ώστε να είμαστε καλά διαβασμένοι και να μπορέσουμε να πετύχουμε μια πολύ σημαντική νίκη!»

Η αποστολή των κυπελλούχων Ελλάδος αναχωρεί για την Αθήνα την Τετάρτη 20/11 και η προετοιμασία ενόψει της πρώτης αναμέτρησης της ημιτελική φάσης, ολοκληρώνεται με την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης.

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βουδούρης, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Κομισάριος: Γεωργουλέας
Επόπτες: Νικάκης, Τόλιος, Γραμματεία: Καρατζογλίδου

Η αναμέτρηση του πρώτου ημιτελικού είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 στις 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη του Ρέντη και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ Sports.

Διαβάστε ακόμη...