“Δεν θα γίνω μπαρμπα-Σάββας στα 73 μου χρόνια…”!!

Από sfina.gr: Λάβρος κατά του Ράζβαν Λουτσέσκου, αλλά και του Σάββα Θεοδωρίδη εμφανίστηκε σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο Γιώργος Κούδας.
Πηγή: sfina.gr
“Δεν θα γίνω μπαρμπα-Σάββας στα 73 μου χρόνια…”!!

Ο «Μεγαλέξανδρος» του ελληνικού ποδοσφαίρου ταυτόχρονα μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Αντρέ Βιεϊρίνια που κόντρα στη Λάρισα θα συμπληρώσει 200 εμφανίσεις με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

«Αυτό που έκανε ο Λουτσέσκου ήταν προδοσία. Εγώ έτσι την χαρακτηρίζω. Δεν υπάρχει άλλη λέξη. Δεν φεύγεις έτσι δύο μέρες πριν την προετοιμασία. Γι' αυτό και δίνω πολλά συγχαρητήρια στον Αμπέλ Φερέιρα που μπήκε γρήγορα στο κλίμα της ομάδας, αν και θεωρώ πως πρώτος πυλώνας και θεμέλιο ήταν ο Αντρέ (σ.σ. Βιεϊρίνια)», είπε ο Κούδας για τον Λουτσέσκου.

Σχολιάζοντας το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, επεσήμανε χαρακτηριστικα τα εξής: «Ξέρετε πως πάντοτε στις δηλώσεις μου ήμουν φειδωλός. Δεν μπορώ να γίνω... μπάρμπα-Σάββας τώρα στα 73 μου. Ό,τι ήταν να πω το έλεγα πάντα στο γήπεδο. Σέβομαι την ιστορία όλων των συλλόγων. Ποτέ δεν ξέφευγα στις δηλώσεις μου».

Για την παρουσία του Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ τόνισε: «Τον Αντρέ, τον ζω σαν και είμαι κι εγώ μαζί του, συμπαίκτης του στα αποδυτήρια. Ευτύχησε ο ΠΑΟΚ να έχει μια τέτοια προσωπικότητα. Σίγουρα δεν θα φτάσει τις συμμετοχές μου, όμως είναι στην καρδιά των φιλάθλων όπως κι εγώ. Τον αγαπώ γι' αυτό που πρόσφερε στον ΠΑΟΚ. Πιστεύω και θέλω να φτάσει τα χρόνια μου και να μείνει στον ΠΑΟΚ. Αισθάνομαι ότι είμαι στη θέση του Βιεϊρίνια και αυτός στη θέση μου. Έχω συζητήσει μαζί του και μου έχει μεταφέρει αυτό το πράγμα. Νιώθει τον ΠΑΟΚ μέσα του και αυτό το βγάζει στο γήπεδο και γι' αυτό υπάρχει και αυτή η αγάπη του κόσμου».

Διαβάστε ακόμη...