Δίκαιος και ικανός στη διαχείριση ο Φερέιρα, από τους 28 παίκτες του ρόστερ έπαιξαν οι 22

Από sfina.gr : Ο Αμπέλ Φερέιρα προσπαθεί να είναι δίκαιος απέναντι στους παίκτες του και το αποδεικνύει στην πράξη, δείχνοντας αξιοσημείωτη ικανότητα διαχείρισης του ρόστερ.
Πηγή: sfina.gr
Δίκαιος και ικανός στη διαχείριση ο Φερέιρα, από τους 28 παίκτες του ρόστερ έπαιξαν οι 22

Ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες δίνει ο 40χρονος Πορτογάλος κόουτς, κάτι με το οποίο επιτυγχάνει έναν τριπλό πολυεπίπεδο στόχο. Εξασφαλίζει την απόλυτη ισορροπία στην ομάδα, την αξιοποίηση του ρότσερ στην ολότητά του και το κλίμα ενότητας και ομοψυχίας στα αποδυτήρια.

Από τους 28 παίκτες του ρόστερ της πρώτης ομάδας έχουν παίξει, έως τώρα, πριν καν συμπληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, λιγότερο ή περισσότερο, οι 22! Το ποσοστό αξιοποίησης των δυνατοτήτων της συντριπτικής πλειοψηφίας των παικτών προς όφελος της ομάδας είναι ομολογουμένως άκρως εντυπωσιακό.

Δεν έχουν χρόνο συμμετοχής έως τώρα μόνο οι Λάμπρου, Μιχάι, οι νεαροί Τσιγγάρας, Μιχαηλίδης, Παπαδόπουλος και φυσικά ο τραυματίας Βέρνμπλουμ. Σχεδόν όλοι οι παίκτες πρώτης γραμμής έπαιξαν. Ο Λάμπρου και ο Μιχάι που παραμένουν “παροπλισμένοι” θα πάρουν και τις δικές τους ευκαιρίες μόλις ξεκινήσουν τα παιχνίδια κυπέλλου όπως προβλέπει ο σχεδιασμός του τεχνικού τιμ.

Ο Φερέιρα έχει ως στόχο την δημιουργία μίας ομάδας με όλη την σημασία της λέξης, όπου όλοι οι παίκτες θα νιώθουν σημαντικοί αξιοποιώντας τις δυνατότητές τους και κανείς δεν θα μένει στο περιθώριο, συνεχίζοντας την κληρονομιά του προκατόχου του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Πορτογάλος κόουτς γνωρίζει ότι μόνο έτσι μπορεί η ομάδα να πορευτεί ενωμένη προς μία νέα κατάκτηση του τίτλου.

Διαβάστε ακόμη...