Τα 4 “πουλέν” του Φερέιρα

Από sfina.gr: Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει ένα μπακράουντ σημαντικών επιτυχιών προώθησης και καθιέρωσης παικτών από τις ακαδημίες της Μπράγκα στην πρώτη ομάδα.
Πηγή: sfina.gr
Τα 4 “πουλέν” του Φερέιρα

Αυτό το στοιχείο τον έκανε να διακριθεί στη Μπράγκα και του έδωσε τον τίτλο του ανερχόμενου νέου προπονητή στην Πορτογαλία. Έχει ειδικότητα στην ανάδειξη νέων παικτών ο 40χρονος Πορτογάλος κόουτς.

Το ίδιο φιλοδοξεί να κάνει και στον ΠΑΟΚ. Η αξιολόγηση της πρόσληψής του από τον Ιβάν Σαββίδη έγινε και γι' αυτό τον λόγο.

Στο τελευταίο φιλικό στη Δράμα συμμετείχαν στην αποστολή έξι παίκτες της Κ19. Ο Φερέιρα ήδη έχει ξεχωρίσει δύο νεαρούς, οι οποίοι θεωρεί ότι έχουν πολλές προοπτικές. Είναι ο 18χρονος Ευστάθιος Τάχατος που παίζει δεξιός και αριστερός μπακ και ο 17χρονος στόπερ Αϊντίν Ντάικο. Αγωνίσθηκαν και οι δύο στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού στη Δράμα.

Στην ίδια κατηγορία ανήκουν και οι 19χρονοι Θεοχάρης Τσιγγάρας (χαφ) και Γιάννης Μιχαηλίδης (στόπερ) που βρίσκονται από την προετοιμασία της Ολλανδίας στην πρώτη ομάδα με την οποία προπονούνται καθημερινά.

Η εξέλιξη των τεσσάρων αυτών νεαρών αποτελεί μέλημα του Φερέιρα και εφόσον μακροημερεύσει στον ΠΑΟΚ σκοπεύει να τους εντάξει κανονικά στην πρώτη ομάδα στο εγγύς μέλλον.

Διαβάστε ακόμη...