Εκτοξεύουν τις μετοχές τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο οι Λημνιός – Γιαννούλης! (pics-vids)

Απο sdna.gr: Στραμμένα πάνω στα δυο βασικά στελέχη του ΠΑΟΚ, τους Δημήτρη Λημνιό και Δημήτρη Γιαννούλη, είναι τα βλέμματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με τους δυο ποδοσφαιριστές να διανύουν μια σεζόν στα... κόκκινα!
Πηγή: sdna.gr
Εκτοξεύουν τις μετοχές τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο οι Λημνιός – Γιαννούλης! (pics-vids)

Αναμφίβολα, δυο από τα κεντρικά πρόσωπα το τελευταίο διάστημα τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για το μέλλον της Εθνικής ομάδας, είναι οι Δημήτρης Λημνιός και Δημήτρης Γιαννούλης!

Οι δυο ποδοσφαιριστές του πρωταθλητή ΠΑΟΚ διανύουν μια εξαιρετική χρονιά στα... κόκκινα, κάνοντας το ένα καλό παιχνίδι μετά το άλλο, την ώρα που αρκετοί σύλλογοι από την Ευρώπη έχουν στραμμένα τα βλέμματα πάνω τους.

Ας ξεκινήσουμε αρχικά με το κομμάτι της Εθνικής που είναι και το πιο πρόσφατο, όπου οι δυο ποδοσφαιριστές του Δικέφαλου, απέδειξαν γιατί πρέπει να βρίσκονται στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αλλά και γιατί πρέπει να μπει φρέσκο... αίμα στην γαλανόλευκη.

Εδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!

Στα τρία παιχνίδια με Βοσνία – Αρμενία – Φινλανδία, οι δυο ποδοσφαιριστές είχαν ουκ ολίγες πρωτοβουλίες μέσα στο παιχνίδι, με αρκετούς συνδυασμούς, ευκαιρίες, πάθος, όντας κομβικοί για την Εθνική μας ομάδα.

Μάλιστα στο πρόσφατο παιχνίδι με την Αρμενία, μετά από ωραία συνεργασία Γιαννούλη με Μπακασέτα και πάσα του πρώτου, ο Λημνιός ευτύχησε να πετύχει το πρώτο του τέρμα με το εθνόσημο στο στήθος, το οποίο μας χάρισε και την εκτός έδρας νίκη.

Παράλληλα ο Γιαννούλης θα μπορούσε να είχε και ένα κερδισμένο πέναλτι από το μαρκάρισμα του Χοβχανισιάν, αλλά στην εν λόγω φάση, όπως φάνηκε και από το ριπλέι, ο ρέφερι ήταν σε... άλλο γήπεδο. Μία εξαιρετική εμφάνιση από τον τελευταίο και σε μεγάλο βαθμό οφείλεται και σε εκείνον το γεγονός πως η Εθνική δημιούργησε πολλές ευκαιρίες στην αναμέτρηση με την Αρμενία.

Στο χθεσινό παιχνίδι με την Φινλανδία, ο Λημνιός έστησε ένα πραγματικό πάρτυ από την δεξιά πλευρά επίθεσης της ελληνικής ομάδας, όπου ταλαιπώρησε αφάνταστα τον αριστερό οπισθοφύλακα Λέο Βαϊσάνεν.

Την ίδια ώρα, έχει εμπλοκή στο 2ο γκολ της Εθνικής, καθώς μετά το γύρισμα του ο Κουλούρης αρχικά έκανε το σουτ με τον Γιορόνεν να αποκρούει και τον Γαλανόπουλο να παίρνει το ριμπάουντ. Από την πλευρά του ο Γιαννούλης έδειξε και χθες την ποιότητα του, δίνοντας ταχύτητα στα άκρα που η αλήθεια είναι πως έχουμε χρόνια να δούμε, κάνοντας ένα χορταστικό παιχνίδι.

Όμως, οι δυο ποδοσφαιριστές πριν φτάσουν να τραβούν τα βλέμματα και στην Εθνική, είχαν ήδη δείξει τις ορέξεις τους στα παιχνίδια που έχει δώσει τη φετινή σεζόν ο Δικέφαλος.

Ο Γιαννούλης από την πλευρά του αυτή την ώρα είναι πρώτος σε χρόνο συμμετοχής από όλη την ομάδα του ΠΑΟΚ, έχοντας καταγράψει πάνω από 900 λεπτά συμμετοχής. Βασικός και στις δέκα αναμετρήσεις της ομάδας του, ενώ μοίρασε τρεις ασίστ στο ελληνικό πρωτάθλημα (σ.σ. συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις έξι ασίστ, ένα γκολ σε περισσότερα από 1500 λεπτά συμμετοχής), «οργώνοντας» κυριολεκτικά την πλευρά του...

Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Λημνιός που επίσης έχει την εμπιστοσύνη από τον Αμπέλ Φερέιρα, έχει καταγράψει 830 λεπτά συμμετοχής, μετρώντας τέσσερις ασίστ στο πρωτάθλημα (σ.σ. συνολικά τέσσερις ασίστ και τέσσερα γκολ σε περίπου 1100 λεπτά) αλλά και δυο τέρματα, κάτι που όπως φαίνεται δούλεψε το τελευταίο διάστημα (σ.σ. πέρυσι στο πρωτάθλημα είχε μόλις ένα).

Όπως γίνεται αντιληπτό από τον καθένα (σ.σ. που να βλέπει ποδόσφαιρο...), οι δυο παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν εκτοξεύσει τις μετοχές τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Δεν αποτελεί κοινό μυστικό πως παρακολουθούνται στενά οι δυο παίκτες από αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους και σύμφωνα με τα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα, αμφότεροι είναι άκρως κομβικοί παίκτες για τον Αμπέλ Φερέιρα.

Το ιδανικό σενάριο θα είναι για τον Πορτογάλο τεχνικό να βγει η σεζόν με τους δυο παίκτες, την ώρα που πλησιάζει ο Ιανουάριος και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να φέρουν δυο δυνατές προτάσεις.

 

 

Διαβάστε ακόμη...