Εσοδα μόνο από τον Σφιντέρσκι

Απο paokrevolution.net: H προκριματική φάση του EURO ολοκληρώνεται και η κατάσταση έχει ξεκαθαρίσει με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Στην ουσία μόνο ένας, ο Κάρολ Σφιντέρσκι, έχει ελπίδες να εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ στην γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου το προσεχές καλοκαίρι.
Πηγή: paokrevolution.net
Εσοδα μόνο από τον Σφιντέρσκι

Η Πολωνία έχει ήδη προκριθεί, στην πατρίδα του επιθετικού του Δικεφάλου θεωρούν δεδομένο ότι θα είναι στην αποστολή και πολύ περισσότερο αν συνεχίσει τις εμφανίσεις του με τους ασπρόμαυρους. Αυτό φυσικά είναι ένα τεράστιο κίνητρο για τον νεαρό επιθετικό και κερδισμένος από κάθε άποψη είναι ο ΠΑΟΚ. Και επειδή ακριβώς μιλάμε για ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία είναι ξεκάθαρο πως κάθε έσοδο είναι καλοδεχούμενο στα ταμεία της ΠΑΕ και ένα τέτοιο αφορά και την αποζημίωση που δίνει η UEFA σε κάθε ομάδα που έχει διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Τα προσδοκόμενα έσοδα φυσικά θα μπορούσαν να είναι περισσότερα αλλά δυστυχώς η Ελλάδα δεν κατάφερε να προκριθεί και έτσι Γιαννούλης, Λημνιός, Πασχαλάκης και Πέλκας θα πρέπει να περιμένουν την επόμενη μεγάλη διοργάνωση. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον Ινγκασον αλλά και για τον Μιχάι αφού και οι δικές τους Εθνικές Ομάδες έχουν τεθεί εκτός τελικής φάσης του Euro.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην Εθνική Κροατίας που προκρίθηκε στην τελική φάση είναι πολύ πιθανό να κληθεί ο Μίσιτς. Ο ΠΑΟΚ όμως δεν προσδοκά οικονομικά οφέλη ως αποζημίωση από την UEFA αφού αυτά θα δοθούν στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας καθώς εκεί ανήκει ο παίκτης και αγωνίζεται στον Δικέφαλο με τη μορφή δανεισμού.

Ισως το μοναδικό θετικό για τον ΠΑΟΚ είναι πως όλοι αυτοί οι ποδοσφαιριστές θα μπορέσουν να ξεκουραστούν και να είναι παρόντες με γεμάτες μπαταρίες στην πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...