Έκανε… αίσθηση και στην Πορτογαλία ο Αντρέ!

Από thessports.com:Αίσθηση και στην Πορτογαλία προκάλεσαν τα όσα δήλωσε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, στην μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε ο αρχηγός του Δικεφάλου στην εφημερίδα FORZA.
Πηγή: thessports.gr
Έκανε… αίσθηση και στην Πορτογαλία ο Αντρέ!

Πιο συγκεκριμένα, η διαδικτυακή έκδοση της «A Bola» αναπαρήγαγε ένα κομμάτι των όσων είπε ο Πορτογάλος πρωταθλητής Ευρώπης, αναφορικά με το ξεκίνημα του στην Πόρτο, αλλά και τον «όρκο αγάπης», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, στον ΠΑΟΚ.

Το κομμάτι που αναπαρήγαγε η A Bola:

«Από τη Θεσσαλονίκη; Όχι. Όλη η ζωή μου, εδώ είναι. Τις καλύτερες ποδοσφαιρικές σεζόν εδώ τις έκανα. Πήγα στη Γερμανία, έκανα καλές σεζόν, αλλά εκεί που ένιωθα καλύτερα τον εαυτό μου, ήταν εδώ. Εδώ έγινα γνωστός, εδώ άρχισα να χτίζω την καριέρα μου, από εδώ είναι η γυναίκα μου, στην πατρίδα μου δεν θα μπορέσει να ζήσει, γιατί τα φαγητά μας δεν της αρέσουν (γέλια), οπότε... κλείνουμε εδώ. Εγώ τελείωσα τις ακαδημίες της Πόρτο, η πρώτη μου χρονιά ως επαγγελματίας ήταν στην Πόρτο, αλλά δεν μου έδωσε ποτέ την ευκαιρία να δείξω τι μπορώ να κάνω, όπως μου έδωσε ο ΠΑΟΚ. Εγώ δεν γυρίζω ποτέ την πλάτη σ΄ όποιον με βοήθησε και μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω αυτό, που αγαπώ. Κι αυτά μου τα πρόσφερε ο ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...