Οριακή η κατάσταση στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ διανύει μια από τις δυσκολότερες σεζόν – αν όχι την δυσκολότερη – στην ιστορία της, με τις οικονομικές οφειλές να «πνίγουν» το τμήμα και την ανάγκη για εύρεση άμεσης λύσης να είναι πιο επιτακτική από ποτέ.
Πηγή: sdna.gr
Οριακή η κατάσταση στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δεν έχουν τελειωμό τα οικονομικά προβλήματα για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με σημαντικότερο όλων αυτή τη στιγμή την έλλειψη φορολογικής ενημερότητας. Η εταιρία δεν κατάφερε να μαζέψει το ποσό που απαιτείται, και έτσι δεν κατάφερε να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα με αποτέλεσμα να μην γίνουν πληρωμές για τον μήνα Οκτώβριο.

Πέραν αυτού, υπάρχουν και οι παλαιότερες οφειλές προς παίκτες και όσο περνάει ο καιρός χωρίς αυτοί να βλέπουν κάποιο ποσό να μπαίνει στον λογαριασμό τους, ολοένα και αυξάνεται ο κίνδυνος για προσφυγές κάτι που οδηγεί σε μπαν και απαγόρευση μεταγραφών.

Ήδη υπάρχει ένα μπαν από την προσφυγή του Κρουμπάλι, ενώ και οι Αθηναίου και Κόνιαρης όπως φαίνεται έχουν ακολουθήσει τη δικαστική οδό, με τον Ουίλ Χάτσερ να σκέφτεται επίσης το ενδεχόμενο να καταφύγει στην FIBA για να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα του.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς ο χρόνος πιέζει και πρέπει να γίνουν άμεσα σημαντικές κινήσεις για να μπορεί να λειτουργήσει και πάλι κανονικά το τμήμα. «Μονόδρομος» είναι αυτή τη στιγμή μια συνάντηση ανάμεσα στον «ασπρόμαυρο» Ερασιτέχνη και τον Ιβάν Σαββίδη για να στηριχτεί από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η φετινή προσπάθεια, κάτι που όπως φαίνεται θα δρομολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε ακόμη...