Πάλι βασικοί Γιαννούλης και Λημνιός

Από inpaok.com: Αυλαία στα προκριματικά του Euro 2020 ρίχνει απόψε το βράδυ (21:45, OPENTV, Cosmotesports1) η Εθνική μας ομάδα κόντρα στη Φινλανδία στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.
Πηγή: inpaok.com
Πάλι βασικοί Γιαννούλης και Λημνιός

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει να κλείσει τους αγώνες του ομίλου με μία ακόμα καλή εμφάνιση και γιατί όχι, ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, παρότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε πιθανότητα πρόκρισης.

Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ περιμένει να δει τους ποδοσφαιριστές του μετά τη νίκη επί της Αρμενίας να δείξουν πως βαδίζουν στο σωστό δρόμο κόντρα σε μία ομάδα ποιοτική που πήρε την πρώτη πρόκριση της ιστορίας της σε μεγάλη διοργάνωση.

Δύο από τους τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στην Εθνική, ο Γιαννούλης και ο Λημνιός, προορίζονται ξανά για βασικοί.

Αξιοσημείωτο είναι πως σε περίπτωση που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα καταφέρει να επικρατήσει των Φινλανδών και φτάσει στην τρίτη συνεχόμενη νίκη σε επίσημο παιχνίδι, μετά από εκείνες κόντρα σε Βοσνία και Αρμενία και θα είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο στη μετά Σάντος εποχή (από το καλοκαίρι του 2014 και μετά).

Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών (πέραν της γνωστής απουσίας του Ζέκα) ή τιμωριών.

Το κλίμα στις τάξεις των διεθνών είναι εξαιρετικό και ο Ολλανδός τεχνικός δεν πρόκειται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα, όπως άλλωστε ανέφερε και ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου της Κυριακής. Εφόσον όλοι οι ποδοσφαιριστές του είναι έτοιμοι, είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσει και την ενδεκάδα της περασμένης Παρασκευής (15/11).

Δηλαδή, σύστημα 4-2-3-1 με τον Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια, τετράδα στην άμυνα με Μπακάκη, Χατζηδιάκο, Σταφυλίδη και Γιαννούλη. Αμυντικά χαφ τους Κουρμπέλη και Γαλανόπουλο, μπροστά τους τριάδα με Λημνιό, Μπακασέτα και Μάνταλο και στην κορυφή της επίθεσης τον Παυλίδη.

Διαβάστε ακόμη...