Ένας ΠΑΟΚ… διασκορπισμένος στη Basket League

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ έχει δύσκολο έργο κόντρα στο Περιστέρι σήμερα, αντιμετωπίζοντας δύο πρώην παίκτες του, σκηνικό που συναντάει αρκετές φορές στο φετινό πρωτάθλημα.
Πηγή: paok24.com
Ένας ΠΑΟΚ… διασκορπισμένος στη Basket League

Ο Γουίλ Χάτσερ αποτελεί τον «κινητήριο μοχλό» του Περιστερίου φέτος και εδώ και λίγες έβδομάδες, έχει δίπλα του, τον Γιανίκ Μορέιρα. Οι δυο τους πέρσι, βρέθηκαν μαζί στον ΠΑΟΚ, με τον Ανγκολέζο να αποχωρεί πρώτος, λόγω των διάφορων οικονομικών προβλημάτων και να συνεχίζει στη Βίρτους Μπολόνια, με την οποία κατέκτησε το BCL.

Τελευταία προσθήκη, από τον περσινό ΠΑΟΚ στη φετινή Basket League, είναι αυτή του Μιλένκο Τέπιτς στον Ηρακλή. Ο Σέρβος μπορεί να μην έπαιξε χθες κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη και θα είναι διαθέσιμος από την επόμενη αγωνιστική. Στον Ηρακλή, βρίσκονται επίσης ο Γκάρετ με τον Ζάρα, με τον πρώτο βέβαια, να μην παίζει χθες και το μέλλον του να αποτελεί ερωτηματικό.

Στην ΑΕΚ, πέρα από τον Ηλία Παπαθεοδώρου και το βοηθό του, Γιώργο Μενουδάκο, που είχε και στον ΠΑΟΚ, βρίσκεται ο Λίνος Χρυσικόπουλος.

Στον Ιωνικό, που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ νωρίτερα, είναι ο Τζαμάλ Τζόουνς.

Στον Ολυμπιακό και στην Ευρωλίγκα, αγωνίζεται ο Αντώνης Κόνιαρης...

Οκτώ παίκτες και δύο προπονητές της περσινής σεζόν, συνεχίζουν στην Ελλάδα φέτος, σε ένα αξιοσημείωτο στοιχείο.

Διαβάστε ακόμη...