Ο… καυτός Γιαννούλης!

Από inpaok.com: Πρόκειται για μια από τις σταθερές του φετινού ΠΑΟΚ, δείχνοντας πως τον περασμένο Ιανουάριο επέστρεψε για να... μείνει στην Θεσσαλονίκη, μετά τον δανεισμό του στον Ατρόμητο για ενάμιση χρόνο.
Πηγή: inpaok.com
Ο… καυτός Γιαννούλης!

Ο Δημήτρης Γιαννούλης μετά το πρώτο, αναγνωριστικό, εξάμηνο, έχει κάνει δικιά του την φανέλα βασικού, έχοντας μάλιστα μεγάλη συνεισφορά και στο επιθετικό κομμάτι του Δικεφάλου, παρότι αριστερός οπισθοφύλακας.

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με τους νταμπλούχους τον έχουν κάνει αναπόσπαστο «κομμάτι» των τελευταίων διεθνών κλήσεων, ενώ στο παιχνίδι με την Αρμενία κατέγραψε και τους πρώτους «αριθμούς» με το εθνόσημο, σερβίροντας την «ασίστ» στον έτερο «ασπρόμαυρο» Δημήτρη Λημνιό.

Μέχρι στιγμής η συνεισφορά του Γιαννούλη στο επιθετικό κομμάτι μεταφράζεται σε ένα γκολ και πέντε ασίστ με τον ΠΑΟΚ, και άλλη μια με την Εθνική.

Αν συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς θεωρείται δεδομένο ότι θα ξεπεράσει το ρεκόρ... καριέρας των εννέα ασίστ, που είχε κάνει με την φανέλα του Ατρόμητου την σεζόν 2017-18.

Διαβάστε ακόμη...