Αγροτικός Αστέρας - ΠΑΟΚ Morris

4η αγωνιστική της Α' κατηγορίας γυναικών και ο ΠΑΟΚ Morris μένει στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο, στο "Δημήτριος Κοντικάκης", την Κυριακή 17 Νοεμβρίου και ώρα 15:00.
Πηγή: acpaok.gr
Αγροτικός Αστέρας - ΠΑΟΚ Morris

Οι αμαζόνες του Σπύρου Φιλίππου εκμεταλλεύτηκαν το ρεπό του προηγούμενου σαββατοκύριακου, δούλεψαν σκληρά στις προπονήσεις, και θέλουν να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο την απόρροια αυτής της δουλειάς αλλά και το πλούσιο ταλέντο τους.

Οι "ισόβιες" πρωταθλήτριες περιμένουν ενίσχυση από τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι έχουν ευκαιρία να παραστούν μαζικά στο γήπεδο του Ευόσμου και να στηρίξουν τα κορίτσια του Δικεφάλου.

Για την αναμέτρηση μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr ο προπονητής της ομάδας, Σπύρος Φιλίππου:

«Την Κυριακή απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα, στον Εύοσμο, η ομάδα πρέπει να δείξει συγκέντρωση και βελτιωμένο πρόσωπο σε συγκεκριμένους τομείς, που δουλέψαμε στο διάστημα της διακοπής. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι με μια ομάδα από την ίδια πόλη και με αθλήτριες που έχουν ένα έξτρα κίνητρο, καθώς προέρχονται από τον σύλλογο μας. Πρέπει οι παίκτριές μας να προσαρμοστούν άμεσα στις γηπεδικές συνθήκες και να μην δώσουν δικαίωμα στον αντίπαλο, ο οποίος αν και νεοφώτιστος στην κατηγορία προέρχεται από θετικά αποτελέσματα.

Με την ευκαιρία της διακοπής του αντρικού πρωταθλήματος και με το γεγονός πως το γήπεδο είναι εύκολα προσβάσιμο, εύχομαι να δω περισσότερους φιλάθλους μας να ενισχύουν την ομάδα μας».

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019
4η αγωνιστική, Α'
Στάδιο Δημήτριος Κοντικάκης
15:00, Αγροτικός Αστέρας - ΠΑΟΚ ΜΟRRIS (LIVE από την επίσημη σελίδα στο facebook Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club)

Διαβάστε ακόμη...