Οι μεταγραφές που ακόμα δεν έχουμε δει

Από paok24.com:Ήρθαν στον ΠΑΟΚ στην αρχή του καλοκαιριού, αλλά ακόμα ή έχουμε δει ελάχιστα πράγματα, ή τίποτα από τους δύο αμυντικούς του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Οι μεταγραφές που ακόμα δεν έχουμε δει

Ο Ροντρίγο Σοάρες αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ εν όψει της σεζόν 2019-20, ενώ και ο Ενέα Μιχάι, ήρθε στην ομάδα όσο ακόμα προπονητής ήταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε μία μέρα που ανακοινώθηκαν και οι Ζίβκοβιτς και Μελιόπουλος. Εν τέλει, ο Έλληνας μέσος αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο και ο Ζίβκοβιτς πήρε μέχρι στιγμής 6 παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Στις άλλες μεταγραφές ο Ντόουγκλας Αουγκούστο θεωρείται βασικός στην 11άδα του Αμπέλ Φερέιρα, ειδικά όσο καθυστερεί να επιστρέψει ο Μαουρίτσιο, ο Στοχ έχει παίξει σε 3 παιχνίδια ως βασικός από επιλογή και ο Εσίτι, ξεκίνησε με φανέλα βασικού, αλλά η απόδοσή του ήταν τέτοια που τον κράτησε στον πάγκο στα 7 τελευταία παιχνίδια.

Οι Σοάρες και Μιχάι όμως είναι οι μοναδικοί που δεν έχουμε δει μέσα στις 4 γραμμές σε σειρά αγώνων και αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στην απόδοση των παικτών που είχαν μπροστά τους για να φτάσουν στη βασική 11άδα. Εξ αρχής ο Ενέα Μιχάι πέραν των Κρέσπο και Βαρέλα, βλέπει και την πλάτη του Ίνγκασον, ενώ ούτε στα παιχνίδια που ήταν εκτός ο Φερνάντο Βαρέλα δεν βρήκε χώρο στην αποστολή του ΠΑΟΚ. Μάλιστα οι υποχρεώσεις του και οι κλήσεις του στην Εθνική Αλβανίας, τον έχουν κάνει να χάσει και τα φιλικά του ΠΑΟΚ είτε με την Κ19 είτε με την Δόξα Δράμας στις διακοπές του πρωταθλήματος.

Από την άλλη μεριά ο Ροντρίγο Σοάρες, μετράει δύο συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά τίποτα περισσότερο. Μάλιστα και οι δύο συμμετοχές του ήταν όταν ο Λέο Μάτος ήταν τιμωρημένος, είτε για την κίτρινη κάρτα του στον αγώνα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, είτε μετά την κόκκινη του στον αγώνα με τον Άρη. Είτε στην ρεβάνς με την Σλόβαν στην Τούμπα, είτε στον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ο Σοάρες έδειξε ότι είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής, με δυνατότητες επιθετικά, καλά ανεβάσματα, αλλά σίγουρα με τον Λέο Μάτος που έχει μπροστά του, δύσκολα θα έχει και πολλές ευκαιρίες μέσα στη σεζόν.

Και στις δύο περιπτώσεις, όπως και σε αυτές των Στοχ και Λάμπρου που είναι και αυτοί παίκτες με λίγες έως μηδαμινές στιγμές μέσα στη σεζόν, η κατάσταση θα ήταν εντελώς διαφορετική, εάν ο ΠΑΟΚ είχε προκριθεί σε κάποιον ευρωπαϊκό όμιλο, μιας και οι έξτρα αγώνες στην Ευρώπη ανοίγουν το ροτέισον, ειδικότερα τη φετινή σεζόν που το κύπελλο για τις 5 πρώτες ομάδες της περσινής σεζόν ξεκινά από τον Γενάρη του 2020.

Διαβάστε ακόμη...