Υπουργός ή… υπάλληλος;

Από inpaok.com:Μπορεί η επιστολή του Ολυμπιακού στην Πολιτεία, μέσω τις οποίας... απειλεί μέχρι και με αποχώρηση από την Super League, να προκάλεσε γέλιο σε όλη την, υγιώς σκεπτόμενη, φίλαθλη Ελλάδα, ωστόσο ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης φαίνεται πως την έχει πάρει αρκετά σοβαρά!
Πηγή: inpaok.com
Υπουργός ή… υπάλληλος;

Όχι μόνο μπήκε στην διαδικασία να απαντήσει επισήμως στις φαντασιώσεις των «ερυθρόλευκων», αλλά τους καλεί σε συνάντηση, μετά την επιστροφή του από το Κατάρ, ούτως ώστε να του εκθέσουν τα παράπονα τους.

Στο Κατάρ ο υφυπουργός θα βρεθεί την επόμενη εβδομάδα, άρα η συνάντηση με τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού θα πραγματοποιηθεί λίγες ημέρες πριν κατέβει ο ΠΑΟΚ στον Πειραιά, για το μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Super League!

«Συμπτώσεις» στην εποχή της κανονικότητας...

Αναλυτικά, η απάντηση του Αυγενάκη:

«Σε απάντηση ερωτήσεών σας, επιβεβαιώνουμε ότι παραλάβαμε πολυσέλιδη επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, συνοδευόμενη από τηλεοπτικό υλικό, η οποία θέτει «σειρά ζητημάτων που προκύπτουν από τη λειτουργία της ΕΠΟ και αφορούν στην αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου και των εγχώριων διοργανώσεων, όπου τα φαινόμενα αναξιοκρατίας και οργανωμένης διαφθοράς κυριαρχούν».

Αιτείται από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, να δεχθεί τους εκπροσώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, «όσο το δυνατόν πιο γρήγορα προκειμένου να θέσουμε υπόψη σας όλα τα στοιχεία που τεκμηριώνουν τα όσα ανωτέρως λεπτομερώς σας παραθέσαμε».

Η συνάντηση θα διεξαχθεί μετά την επιστροφή του Υφυπουργού Αθλητισμού από το Κατάρ, όπου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένη επίσκεψη την επόμενη εβδομάδα»

Διαβάστε ακόμη...