Βλέπεις δύο… ΠΑΟΚ με 5 ευρώ!

Από inpaok.com:Χωρίς αγωνιστική δράση, για τον Αήττητο Πρωταθλητή και Νταμπλούχο ΠΑΟΚ, αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς υπάρχει διακοπή στα πρωταθλήματα, λόγω των δραστηριοτήτων των Εθνικών ομάδων.
Πηγή: inpaok.com
Βλέπεις δύο… ΠΑΟΚ με 5 ευρώ!

Αυτό σημαίνει πως είναι μια... ευκαιρία για το κοινό του Δικεφάλου να στηρίξει τα αθλήματα του Ερασιτέχνη και να γεμίσει τα γήπεδα, όπου αγωνίζεται το Σάββατο (16/11).

Συγκεκριμένα, η αρχή γίνεται στο κλειστό της Μίκρας στο «Σπίτι του Χάντμπολ», όπου η Νταμπλούχος γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, υποδέχεται τον Άρη Νίκαιας, για την 4η αγωνιστική της Α1 χάντμπολ γυναικών, με τις παίκτριες του Δημήτρη Πελεκίδη, να δικαιώνουν όσους θα βρεθούν στο γήπεδο, αφού υπόσχονται να παίξουν ωραίο χάντμπολ και να πετύχουν πολλά γκολ.

Σε αυτό το παιχνίδι η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν!

Από την άλλη, στις 19:00 το απόγευμα η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, υποδέχεται στο Παλατάκι, την Ελπίδα Αμπελοκήπων, για την 3η αγωνιστική της Volley League, με τους παίκτες του Δεληκώστα, να θέλουν να πετύχουν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, ενώ ντεμπούτο στο PAOK Sports Arena, θα κάνουν και οι Κουβανοί, Άλμπο και Σαντοβάλ.

Το φθηνότερο εισιτήριο σε αυτό το παιχνίδι, κοστίζει πέντε ευρώ, οπότε οι οπαδοί του Δικεφάλου θα μπορέσουν να πάνε πρώτα στη Μίκρα και μετά στο Παλατάκι, μετα δύο κλειστά γήπεδα να είναι αρκετά κοντά.

Διαβάστε ακόμη...