«Θα τα ξαναπούμε στο γήπεδο!»

Από inpaok.com: Ορισμένες φορές η μοίρα παίζει πάρα πολύ άσχημα παιχνίδια. Έτσι και για τον αρχηγό της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Θοδωρή Πετρίδη όπου λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι, για την 7η αγωνιστική της Handball Premier βραβεύτηκε για το γεγονός πως πέτυχε 1000 τέρματα με την «ασπρόμαυρη» φανέλα και κατά την διάρκεια του αγώνα, τραυματίστηκε στον χιαστό.
Πηγή: inpaok.com
«Θα τα ξαναπούμε στο γήπεδο!»

Ο Πετρίδης, μίλησε αποκλειστικά στο INPAOK, για τον τραυματισμό του, για το τι είπε στους συμπαίκτες του στο ημίχρονο του ντέρμπι, ενώ έστειλε το μήνυμά του, ενόψει της επιστροφής του στην ενεργό δράση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν κατάλαβε κατευθείαν τον τραυματισμό του:

«Κατ' αρχάς να πω ότι ήταν μια κίνηση που την έχω κάνει αμέτρητες φορές. Ξαφνικά ένιωσα το γόνατό μου να φεύγει μπροστά και το πόδι μου να μουδιάζει. Ήταν μια αίσθηση που δεν είχα ξανά νιώσει.

Αμέσως βγήκα και καθώς δοκιμάσαμε κάποια τεστ με τον γιατρό της ομάδας, όλα έδειχναν για χιαστό. Στη συνέχεια και όσο περνούσε η ώρα, άρχισα να το αισθάνομαι όλο και περισσότερο».

Για το τι είπε στην ομάδα στο ημίχρονο:

«Στο ημίχρονο δεν μίλησα πολύ, ίσως γιατί ακόμα να ήμουν επηρεασμένος από τον τραυματισμό. Το μόνο που τους είπα είναι να παλέψουν μέχρι το τέλος για τη νίκη».

Τέλος, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα στην ομάδα αλλά και για την επιστροφή του:

«Το μήνυμά μου στην ομάδα το μετέφερα στα παιδιά, την ώρα της προπόνησης της Παρασκευής (15/11). Οι τραυματισμοί δεν θα πρέπει να επηρεάσουν την ισορροπία της ομάδας.

Εμείς πλέον με τον Στάθη έχουμε το δικό μας «βουνό» να ανέβουμε. Θα είμαστε δίπλα στην ομάδα, αλλά το μυαλό της ομάδας θα πρέπει να είναι στα παιχνίδια και στις νίκες που θα έρθουν.

Άλλωστε την ιστορία την γράφουν όχι μόνο οι νικητές, αλλά και οι παρόντες. Αφού πάνε όλα καλά με την αποθεραπεία μας θα τα ξαναπούμε στο γήπεδο!»

Διαβάστε ακόμη...