«Ήθελα πολύ αυτό το γκολ!»

Από paok24.com: Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσωπική του εμφάνιση, αλλά κυρίως από την εικόνα της Ελλάδας, ο διεθνής ποδοσφαιριστής.
Πηγή: paok24.com
«Ήθελα πολύ αυτό το γκολ!»

Ο Δημήτρης Λημνιός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της Ελλάδας επί της Αρμενίας με 1-0 με το γκολ που πέτυχε, αλλά και τις ευκαιρίες που είχε για να πετύχει και άλλα τέρματα.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δεν έκρυψε τη χαρά του για το πρώτο του γκολ με το εθνόσημο.

«Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος γιατί ήθελα πολύ να πετύχω γκολ με τη φανέλα της Εθνικής. Παίξαμε καταπληκτικά εκτός από ένα δεκάλεπτο στο δεύτερο μέρος. Ήμασταν αυτοί που έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε την κατοχή, αλλά και τις ευκαιρίες για να πετύχουμε και άλλα γκολ.

Η Αρμενία είχε απουσίες, είναι μία συμπαγής ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, αλλά εμείς παίξαμε καλύτερα.

Έχουμε αλλάξει τον τρόπο του παιχνιδιού μας και θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο πως αυτό που "χτίσαμε" με την Ιταλία δεν ήταν τυχαίο.

Η ομάδα έχει ηγέτες και ταλέντο για να φτάσει και πάλι ψηλά. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου για να φτάσουμε στη νίκη και στο ματς με τη Φιλανδία.

Όλοι μας δίνουμε το 100% στις προπονήσεις, βοηθάμε τον προπονητή και έχουμε καταλάβει πως πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα της Εθνικής. Υπάρχει διάθεση, όρεξη και καλό κλίμα».

Διαβάστε ακόμη...