Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ Prima Holidays

Με ανεβασμένη ψυχολογία από τη μεγάλη εντός έδρας νίκη επί του Παλαιού Φαλήρου, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays ταξιδεύει για την Αθήνα, όπου αντιμετωπίζει στις 18:30 το απόγευμα του Σαββάτου 16 Νοεμβρίου 2019 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο κολυμβητήριο στο Γουδή στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Πηγή: acpaok.gr
Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ Prima Holidays

Η αποστολή των παικτών του Δικεφάλου στο σαββατιάτικο παιχνίδι μόνο εύκολη δεν είναι, αφού αντιμετωπίζουν τον δεύτερο της βαθμολογίας.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα παραταχθεί η ομάδα, με το ιατρικό δελτίο να είναι καθαρό και όλους τους παίκτες να βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή Πάνου Βέργου.

Σχετικά με την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο αθλητής του Δικεφάλου, Νίνο Μπλάζεβιτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

«Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα και είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι για το αυριανό παιχνίδι. Γνωρίζουμε τον αντίπαλό μας και πώς παίζει, είναι δεύτερος στη βαθμολογία, αλλά εμείς έχουμε βελτιωθεί και έχουμε αποδείξει πως παιχνίδι με παιχνίδι είμαστε ακόμα καλύτεροι. Ελπίζω ότι θα έχουμε ένα καλό παιχνίδι, σαν αυτό της προηγούμενης εβδομάδας και θα κάνουμε ό,τι μας ζητάει ο προπονητής μας».

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019
8η αγωνιστική, Α1
Κολυμβητήριο Γουδί
18:30, Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ Prima Holidays
(LIVE από την επίσημη σελίδα στο facebook Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club)

Διαβάστε ακόμη...