Πρώτη χειμερινή μεταγραφή ο Μίσιτς!

Από sfina.gr : Σε αρκετά ώριμο στάδιο βρίσκονται πλέον οι συζητήσεις με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του Γιόζιπ Μίσιτς.
Πηγή: sfina.gr
Πρώτη χειμερινή μεταγραφή ο Μίσιτς!

Μετά τις προκαταρκτικές επαφές ο Μάριο Μπράνκο πέρασε στο επόμενο στάδιο. Δεν είχε και πολλά να πει, άλλωστε, με τον γενικό διευθυντή της Σπόρτινγκ συμπατριώτη του Ούγκο Βιάνα. Έγινε γρήγορα ξεκάθαρο πως οι Πορτογάλοι με ένα ποσό δύο εκατ. ευρώ (δηλαδή 200.000 ευρώ λιγότερα από την ρήτρα) υπογράφουν και… αύριο το πρωί την πώληση του 25χρονου διεθνή χαφ στον ΠΑΟΚ.

Γνωρίζουν, πως ο παίκτης δεν επιστρέφει το καλοκαίρι με τίποτα στη Λισαβόνα, διότι έχει πικρή εμπειρία αγωνιστικής απαξίωσης στην Σπόρτινγκ, στην οποία δεν έπαιξε με κανέναν προπονητή, συν του ότι η πορτογαλική ομάδα μαστίζεται από διοικητικά και οικονομικά προβλήματα και κάθε άλλο παρά ελκυστικός προορισμός είναι για έναν ποδοσφαιριστή τουλάχιστον στην παρούσα φάση.

Ο Μίσιτς βρήκε την “Ιθάκη” του στον ΠΑΟΚ, θέλει πολύ να μείνει στη Τούμπα, κάτι που έχει μεταφέρει ο εκπρόσωπός του στην Σπόρτινγκ. Είναι, πλέον, στο χέρι των “ασπρόμαυρων” να πληρώσουν την ρήτρα, ελαφρώς μειωμένη και να ανακοινωθεί ο διεθνής Κροάτης χαφ, που ενθουσιάζει τους με την απόδοσή του, ως η πρώτη χειμερινή μεταγραφή, η οποία μπορεί να είναι και η μοναδική, εάν δεν αρθούν τα εμπόδια από το Financial Fair Play, παρά τις ανάγκες που γεννά ο τραυματισμός του Ζαμπά.

Πραγματικά θα είναι μία κίνηση συμβολισμού, αλλά και ουσίας, η αγορά του Μίσιτς, αφού το ρόστερ θα πλαισιωθεί τα επόμενα χρόνια με έναν ακόμα πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε ακόμη...