Η ανακάλυψη του Μπράνκο

Από thessports.gr: Ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα φιλοξενεί ισπανική ιστοσελίδα για έναν ποδοσφαιριστή, που... ανακάλυψε ο Μάριο Μπράνκο και ο οποίος πλέον ανήκει στη Σεβίλλη και βρίσκεται κοντά στην κλήση του στην εθνική Βραζιλίας.
Πηγή: thessports.gr
Η ανακάλυψη του Μπράνκο

Πρόκειται για τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό, Ντιέγκο Κάρλος και το στόρι έχει ως εξής: το 2014, ο νυν τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, κάνοντας αυτή τη δουλειά για λογαριασμό της Εστορίλ ταξίδεψε στη Βραζιλία, για να τσεκάρει ποδοσφαιριστές, φθηνούς και εξελίξιμους, κατόπιν επιθυμίας της ιδιοκτησίας της πορτογαλικής ομάδας (η Εστορίλ ανήκε σε Βραζιλιάνους επιχειρηματίες).

Στο Ρίο ντε Τζανέιρο, παρακολούθησε ένα παιχνίδι της άσημης Μαντουρέιρα έχοντας το βλέμμα του στραμμένο σε έναν πιτσιρικά, τον Ντιέγκο Κάρλος, ο οποίος παράλληλα με το ποδόσφαιρο εργαζόταν ως πωλητής παγωτών.

Όπως ανέφερε στην sevilla.abc.es ο Μπράνκο...: "Σε εκείνο το παιχνίδι έκανε πολλά φάουλ και δεν τα πήγε καθόλου καλά, αλλά εμένα μου φάνηκε ενδιαφέρουσα προοπτική. Αποκτήσαμε αυτόν κι έναν συμπαίκτη του, τον Φερναντίνιο, ο οποίος παίζει πλέον στην Κίνα".

Τον πρώτο χρόνο του στην Πορτογαλία δόθηκε δανεικός στη δεύτερη ομάδα της Πόρτο και στη συνέχει επέστρεψε κι έπειτα από μια καλή σεζόν το 2016 πωλήθηκε στη Ναντ. Λέει ο Μπράνκο: "Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει κληθεί ακόμη στην εθνική Βραζιλίας. Πιστεύω ότι θα γίνει ένας από τους καλύτερους αμυντικούς της Ευρώπης".

Διαβάστε ακόμη...