PAOK TV κατά της πειρατείας

Απο ιinpaok.com: Ο ΠΑΟΚ έφερε φέτος την επανάσταση και στις τηλεοπτικές μεταδόσεις!
Πηγή: inpaok.com
PAOK TV κατά της πειρατείας

Έγινε η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα (αλλά και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο!) που αποφάσισε να εκμεταλλευτεί μόνη της τη τηλεοπτική κάλυψη των εντός έδρας αγώνων της, μέσα από την πλατφόρμα του «PAOK TV» μέσω ίντερνετ.

Ο Δικέφαλος έδωσε τη δυνατότητα στον κόσμο του να αποκτήσει ετήσιο πακέτο για όλα τα ματς του πρωταθλήματος στην Τούμπα στην τιμή των 69,90 ευρώ, αλλά επίσης δίνει τη δυνατότητα σε όποιον δεν έχει το πακέτο να βλέπει ξεχωριστά κάθε παιχνίδι στην τιμή των 4,99 ευρώ ή 7,99 (στα πιο εμπορικά ματς).

Επίσης όμως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έβγαλε και επαγγελματικά πακέτα για τους χώρους εστίασης, τα μπαρ και τα sports cafe που θέλουν να δείχνουν τα παιχνίδια του Δικέφαλου.

Η τιμή για τα επαγγελματικά πακέτα (ανεξάρτητα από τον αριθμό των θέσεων που έχουν...) είναι στα 200 ευρώ και η ασπρόμαυρη ΠΑΕ έχει ενημερώσει επανειλημμένως ότι θα κυνηγηθούν νομικά οι επαγγελματίες «πειρατές», όσοι μαγαζάτορες δηλαδή δεν έχουν αποκτήσει το επίσημο πακέτο του ΠΑΟΚ αλλά δείχνουν τα ματς του Δικέφαλου στα καταστήματά τους από «σπασμένα» κανάλια.

Υπήρχε ένα διάστημα ανοχής από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να συμμορφωθούν όσοι είχαν καθυστερήσει να αποκτήσουν τα επαγγελματικά πακέτα, αλλά πλέον όσοι συνεχίζουν να προβάλουν «πειρατικά» τα παιχνίδια του Δικεφάλου, θα το πληρώσουν ακριβά (στην κυριολεξία και όχι μεταφορικά...).

Οι παράνομοι καταστηματάρχες ίσως δεν μπορούν να φανταστούν τις συνέπειες, αλλά αντί να πληρώσουν μόνο ένα ετήσιο αντίτιμο των 200 ευρώ για να δείχνουν στα μαγαζιά τους όλα τα ματς του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, θα κληθούν πλέον μέσα από αγωγές να πληρώσουν πολλαπλάσιες αποζημιώσεις συν τα δικαστικά έξοδα!

Πολλά καταστήματα ανταποκρίθηκαν σωστά και εγκαίρως στην απόκτηση του επαγγελματικού πακέτου του «PAOK TV».

Υπάρχουν όμως και αυτά που επέμεναν να δείχνουν τους αγώνες της ομάδας παράνομα και πλέον οι ιδιοκτήτες τους θα βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου, καθώς σε βάρος τους η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα κινηθεί δικαστικά χωρίς άλλη προειδοποίηση και θα υποστούν τις κυρώσεις που προβλέπουν οι νόμοι

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...