Ένας «τρελός» Αρμένιος ΠΑΟΚτσής με τατουάζ «Εμείς μαζί για μια ζωή!» (pics)

Από sdna.gr: Ένας φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ από την Αρμενία συναντά το SDNA: Οι ελληνικές του ρίζες και το μεγάλο του καμάρι, το τατουάζ στο χέρι του με τον Δικέφαλο.
Πηγή: sdna.gr
Ένας «τρελός» Αρμένιος ΠΑΟΚτσής με τατουάζ «Εμείς μαζί για μια ζωή!» (pics)


Αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του γηπέδου του Ερεβάν. Ένας Αρμένιος δημοσιογράφος με φανέλα του ΠΑΟΚ κάνει την εμφάνισή του, από πίσω γράφει το όνομα του Δημήτρη Πέλκα. Τον πλησιάζουμε και τον ρωτάμε αν υποστηρίζει τον Δικέφαλο του Βορρά. «Φυσικά, μόνο ΠΑΟΚ!» Μας εξηγεί πως στην Αρμενία υπάρχουν πολλοί ΠΑΟΚτσήδες και πως εκείνος είχε επιρροή από τη γιαγιά του που ήταν Ελληνίδα.

Ο Ρόμπι Μαρκοσιάν σήμερα εργάζεται για Μέσο της Αρμενίας αλλά αυτό δεν τον απέτρεψε από το να έρθει με μία από τις πολλές φανέλες της αγαπημένης του ομάδας. Έρχεται συχνά στην Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη για να δει τον ΠΑΟΚ από κοντά. Όταν προ ετών οι ασπρόμαυροι είχαν αγωνιστεί στην Τιφλίδα με αντίπαλο την Ντινάμο είχε ταξιδέψει στη Γεωργία για να δει από κοντά την ομάδα.

Μας εξήγησε ακόμα πως αύριο στην εξέδρα στην αναμέτρηση της Αρμενίας με την Ελλάδα, θα υπάρχει ελληνική μειονότητα που θα σταθεί στο πλευρό του Τζον Φαν'τ Σχιπ. Λίγο πριν μας αποχαιρετήσει μας λέει «Το καλύτερο όμως δεν το είδατε». Σηκώνει τη ζακέτα που φορούσε και μας δείχνει με καμάρι το τατουάζ του. «Εμείς μαζί για μια ζωή»!

Έχει φροντίσει έτσι να έχει στο σώμα του κάθε στιγμή κάτι από τον Δικέφαλο του Βορρά, κάτι να του θυμίζει την ομάδα που λατρεύει και που του φέρνει στο μυαλό τις ρίζες του.

Διαβάστε ακόμη...