Ο... τελικός του Ίνγκασον!

Από paok24.com:Μπορεί οι Έλληνες διεθνείς του ΠΑΟΚ να μην έχουν ιδιαίτερο... άγχος για τα παιχνίδια με Αρμενία και Φινλανδία, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τον Ίνγκι Ίνγκασον που βρίσκεται στις επιλογές του Ερίκ Χαμρέν για τα παιχνίδια με Τουρκία και Μολδαβία.
Πηγή: paok24.com
Ο... τελικός του Ίνγκασον!

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το απόγευμα στις 19:00 στην Κωνσταντινούπολη και δη στο "Τουρκ Τέλεκομ", η Ισλανδία θα αντιμετωπίσει την Τουρκία στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής του 8ου ομίλου.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η Ισλανδία βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου με 15 βαθμούς, πίσω από Γαλλία και Τουρκία που βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στα τελικά του Euro, με 19 βαθμούς.

Έτσι, σε περίπτωση ήττας ή ακόμα και ισοπαλίας, ο Ίνγκασον και οι συμπαίκτες του λένε "αντίο" στην τελική φάση του Euro 2020, ενώ σε περίπτωση νίκης θα διατηρήσουν ακέραιες τις λιγοστές ελπίδες τους και θα χρειαστούν νίκη εις βάρος της Μολδαβίας στο Κισινάου την ερχόμενη Κυριακή (21:45) και παράλληλα η Τουρκία να μην κερδίσει εκτός έδρας την Ανδόρα, επίσης την Κυριακή στις 21:45.

Διαβάστε ακόμη...