Αναγκαία πλέον η απόκτηση πλάγιου χαφ

Από sfina.gr: Εάν επιβεβαιωθούν οι φόβοι για χιαστό στον Ζαμπά καθίσταται αναγκαία η απόκτηση πλάγιου χαφ τον Ιανουάριο.
Πηγή: sfina.gr
Αναγκαία πλέον η απόκτηση πλάγιου χαφ

Εάν έχει χιαστό ο Ζαμπά μένουν για τα πλάγια της μεσοεπιθετικής γραμμής μόνο ο Λημνιός, ο "άρτι αφειχθής" από επέμβαση χιαστών Βιεϊρίνια και ο Στοχ που φαίνεται ότι δεν πείθει όχι μόνο τον Φερέιρα, αλλά κανέναν προς το παρόν. Από κει και πέρα παίζουν εξ ανάγκης σ' αυτή τη θέση οι Μπίσεσβαρ και Ελ Καντουρί.

Είναι ολοφάνερο ότι σε περίπτωση σοβαρού τραυματισμού και πολύμηνης "αποχής" του Ζαμπά από τους αγωνιστικούς χώρους προκύπτει έλλειψη επιλογών στα πλάγια και ως εκ τούτου απαιτείται η κάλυψη του κενού στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ούτως ή άλλως ήταν μέσα στον προγραμματισμό η απόκτηση πλάγιου μεσοεπιθετικού στις μεταγραφές του χειμώνα. Τώρα, πλέον, αποτελεί αναγκαιότητα, αφού σε περίπτωση απουσίας του Λημνιού, για οποιοδήποτε λόγο, δεν θα υπάρχει αντικαταστάτης.

Θα απομείνει ως αναγκαστική επιλογή για τα πλάγια το δίδυμο του 34χρονου Βιεϊρίνια και του 30χρονου Στοχ, το οποίο, ως ταυτόχρονη παρουσία στην 11άδα, λόγω ηλικίας και των ιδιαιτέρων συνθηκών που αναλύσαμε δεν αποτελεί επιλογή του προπονητή. Βιεϊρίνια και Στοχ δεν χωράνε στην ίδια 11άδα. Θέση για το βασικό σχήμα προετοιμάζεται μόνο για τον αρχηγό.

Συνεπώς, ο Μάριο Μπράνκο αναμένεται να "φορτσάρει" πλέον για την εξεύρεση και την απόκτηση τον Γενάρη ενός πλάγιου χαφ με ικανότητα στο ένας εναντίον ενός και στη σέντρα.

Διαβάστε ακόμη...