Pregame: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή

Από e-handball.gr: Μεσοβδόμαδο ντέρμπι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Handball Premier καθώς ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στη Θεσσαλονίκη τον Ολυμπιακό.
Πηγή: e-handball.gr
Pregame: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή

O τεχνικός του Δικεφάλου Αλέξης Παπαβασίλης μπορεί να υπολογίζει στον Αλέξη Αποστόλου που προπονήθηκε κανονικά, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Νίκου Κοκώνη. Απών θα είναι ο Κώστας Τσεσμετζίδης που ταλαιπωρείτε από τραυματισμό.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού, ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Ζαραβίνας δεν υπολογίζει στους Τσίλη και Νομικό, ενώ αμφίβολος είναι ο Άρτουρ Καρβάρτσκι.

Δηλώσεις:

Απόστολος Παλάσκας (περιφερειακός ΠΑΟΚ): «Νομίζω πως έχουμε φτάσει πλέον σε ένα σημείο που δε μας αρκεί να λέμε πλέον ότι πάμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Πρέπει να κερδίσουμε ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δεν έχουμε καταφέρει ακόμη να το κάνουμε. Ασχέτως βέβαια αποτελέσματος στο συγκεκριμένο παιχνίδι ξέρουμε πως όλα θα κριθούν και φέτος στα playoff. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό και για τη ψυχολογία μας και για αυτό που προσπαθούμε να χτίσουμε, να πάρουμε ένα ντέρμπι μέσα στην έδρα μας με τη βοήθεια του κόσμου μας»

Γιώργος Ζαραβίνας (προπονητής Ολυμπιακού): «Για εμάς είναι ένα από τα πιο σημαντικά ματς της χρονιάς και είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι παρ' όλα τα προβλήματα που έχουμε, και αποφασισμένοι να συνεχίσουμε το σερί μας. Η σκέψη μας και η συγκέντρωση μας είναι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και όχι στα ματς με τη Μέλσουγκεν που ακολουθούν και είναι τελείως διαφορετικά. Πριν πάμε σε αυτά θέλουμε να διατηρήσουμε το αήττητο και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Κώστας Τσιλιμπάρης (τερματοφύλακας Ολυμπιακού): «Είναι ένα παιχνίδι με διπλή σημασία. Πρώτα από όλα είναι ένα από τα ντέρμπι της χρονιάς όπου χρειαζόμαστε τους δυο βαθμούς για να συνεχίσουμε νικηφόρα την πορεία μας στο πρωτάθλημα. Είναι καλή συγκυρία για εμάς ότι έχουμε ένα δυνατό εκτός έδρας παιχνίδι πριν την συνέχεια των ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων. Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι πριν τις διπλές αναμετρήσεις με τη Μέλσουγκεν όπου ελπίζουμε να ανεβάσουμε ρυθμό, παρά τις ελλείψεις και τα προβλήματα τραυματισμών και θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι».

Διαβάστε ακόμη...