Το μήνυμα επιστροφής από Βαρέλα-Μαουρίσιο και το... όνειρο του Ζαμπά (pics)

Από sdna.gr: Τα δικά τους μηνύματα για την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση έστειλαν ο Φερνάντο Βαρέλα και ο Ζοσέ Μαουρίσιο, ενώ ο Λέο Ζαμπά αναφέρθηκε στο δικό του... όνειρο.
Πηγή: sdna.gr
Το μήνυμα επιστροφής από Βαρέλα-Μαουρίσιο και το... όνειρο του Ζαμπά (pics)

Οι Βαρέλα-Μαουρίσιο συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνηση του ΠΑΟΚ και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Δικεφάλου για την φιλική αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για την επιστροφή τους.

«Νέο ξεκίνημα, αλλά με τους ίδιους στόχους», ανέφερε στο μήνυμα του ο Φερνάντο Βαρέλα που είναι πανέτοιμος για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε.

Ανάλογο ήταν και το ποστάρισμα του Ζοσέ Μαουρίσιο στο instagram, με τον έμπειρο χαφ του Δικεφάλου να τονίζει «όχι άλλοι τραυματισμοί»...

Από την πλευρά του ο Λέο Ζαμπά, έστειλε το δικό του μήνυμα, για το όνειρό του...

«Ξέρετε ποιο είναι το όνειρο; Να μην τα παρατάς ποτέ. Όλα έχουν τον σκοπό τους, με την... μάχη, με την πίστη. Να μην σε νοιάζει τι λένε, αν πιστεύει και θέλεις κάτι πολύ, τότε έχεις όλη τη δύναμη για να συνεχίσεις.

Οι άλλοι είναι απλά θεατές. Να ξυπνάς καθημερινά και να ορθώνεις το ανάστημα σου και να είσαι σίγουρος ότι ο Θεός ετοιμάζει όμορφα σχέδια για σένα... Έχω ένα όνειρο», ανέφερε στο μήνυμά του ο νεαρός Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...