«Μπορεί να ποντάρει στον Μίσιτς ο ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr: O πρώην άσος του ΠΑΟΚ και νυν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ Μάριν Λέοβατς, μίλησε για τον Δικέφαλο και την μάχη του πρωταθλήματος, ενώ επίσης σχολίασε την απόδοση του συμπατριώτη του Γιόσιπ Μίσιτς.
Πηγή: sdna.gr
«Μπορεί να ποντάρει στον Μίσιτς ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το εάν δικαιώθηκε από την επιλογή του: «Για μένα είναι το μεγαλύτερο κλαμπ στα Βαλκάνια. Πέρυσι κάναμε μια καλή πορεία στο Europa, φέτος παλεύουμε για μια πρόκριση στο Champions League. Είμαι καλά και παίζω».

Την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: «Είχα τραυματισμούς την πρώτη χρονιά. Δεύτερη σεζόν με τον Βλάνταν Ίβιτς πήγαμε καλά και κατακτήσαμε και το κύπελλο. Έπειτα ήρθε ένας νέος προπονητής και έπαιξα λίγο. Το απόλαυσα το ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ αλλά αλλάζει το ποδόσφαιρο και τα δεδομένα και έτσι έφυγα από τον ΠΑΟΚ.

Φυσικά παρακολούθησα την πορεία του πέρυσι μέχρι το νταμπλ. Μια εκπληκτική πορεία. Είμαι χαρούμενος για όλα όσα πετύχε ο ΠΑΟΚΜ και για τον πρόεδρο που τον βοήθησε να δημιουργηθεί μια ομάδα που έκανε το νταμπλ».

Τον Μίσιτς: «Είναι ένας παίκτης με ποιότητα και αυτό φαίνεται στο χορτάρι με το γκολ και τις ασίστ που δίνει. Στο πρωτάθλημα που πήρε με τη Ριέκα ήταν το κλειδί. Στην Σπόρτινγκ δεν έπαιξε πολύ. Έκανε σωστή επιλογή που ήρθε στον ΠΑΟΚ καθώς έχει έναν προπονητή που τον πιστεύει πολύ. Του το δείχνει και όταν ένας ποδοσφαιριστής αντιλαμβάνεται την εμπιστοσύνη του προπονητή αυξάνεται η αυτοπεποίθηση και κάνει καλύτερα τα πράγματα μέσα στο γήπεδο».

Εάν μπορεί ο ΠΑΟΚ να στηριχθεί στο Μίσιτς στην πορεία προς τον τίτλο: «Φυσικά και μπορεί. Μπορεί να ποντάρει πάνω του. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει ξανά τον τίτλο. Ο Ολυμπιακός είναι δυνατός αλλά μπορεί να τα καταφέρει».

Τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Ο κόσμος είναι φανταστικός, πιέζει με την καλή έννοια την ομάδα. Χάρηκα που ήμουν στον ΠΑΟΚ, απόλαυσα το ποδόσφαιρο. Μερικές φορές δεν ήταν καλές οι στιγμές για μένα αλλά ήταν απόλαυση να παίζω μπροστά σε ένα τέτοιο κοινό».

Διαβάστε ακόμη...