ΠΑΟΚ και Stoiximan μαζί ως το 2022

Από paokfc.gr : Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η Stoiximan ανακοινώνουν την επέκταση της ως τώρα απόλυτα επιτυχημένης κοινής τους πορείας γι’ ακόμα τρία χρόνια.
Πηγή: paokfc.gr
ΠΑΟΚ και Stoiximan μαζί ως το 2022

Η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο στην Ελλάδα, θα συνεχίσει να είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Μεγάλος Χορηγός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και θα βρίσκεται στο κεντρικό μέρος της φανέλας του Δικεφάλου.

Οι δύο εταιρείες φυσικά δεν θα συνεχίσουν να συνεργάζονται μόνο εντός γηπέδου, αλλά θα αναπτύξουν και το έργο τους στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης μέσα από διάφορα προγράμματα και δράσεις.

Η Stoiximan εντάχθηκε στην οικογένεια του Δικεφάλου το καλοκαίρι του 2017, με μία τριετή συμφωνία, αλλά δύο χρόνια αργότερα και οι δύο πλευρές αποφάσισαν την πρόωρη επέκτασή της μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Η επίσημη παρουσία της συμφωνίας θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τρίτης (12.11) στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας με μία συνέντευξη Τύπου, που θα παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω PAOK TV.

Το παρόν από πλευρά ΠΑΟΚ θα δώσουν ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, ο προπονητής της ομάδας, Αμπέλ Φερέιρα και ο αρχηγός του Δικεφάλου, Αντελίνο Βιεϊρίνια , ενώ από πλευράς Stoiximan θα μιλήσει ο CMO της εταιρείας, Πάνος Κωνσταντόπουλος.

Διαβάστε ακόμη...