«Άσφαιρος» αλλά… πρώτος!

Από inpaok.com: Μπορεί να μην έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, ωστόσο ο Κάρολ Σφιντέρσκι συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα των σκόρερ, τόσο του ΠΑΟΚ, όσο και της Super League.
Πηγή: inpaok.com
«Άσφαιρος» αλλά… πρώτος!

Ο Πολωνός επιθετικός του Δικεφάλου έχει να σκοράρει από το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής με την Λαμία, όπου και πέτυχε το έκτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Έκτοτε, δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στα εκτός έδρας παιχνίδια με Βόλο (0-2) και ΟΦΗ (0-1), αλλά και στο ενδιάμεσο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (2-2).

Παρ' όλ' αυτά, στις τρεις προηγούμενες αγωνιστικές δεν κατάφερε κανείς να τον ξεπεράσει, στον πίνακα των πρώτων σκόρερ του πρωταθλήματος. Αραμπουλί (Πανιώνιος), Σουντανί (ΟΣΦΠ), Ολιβέιρα (ΑΕΚ) και Λισάντρο Σεμέδο (ΟΦΗ), κατάφεραν να μειώσουν στο... γκολ την διαφορά τους από τον στράικερ των νταμπλούχων, φτάνοντας στα πέντε.

Παράλληλα, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ συνεχίζει να είναι ο πιο αποτελεσματικός ποδοσφαιριστής της λίγκας βρίσκοντας ένα γκολ σε κάθε 2.5 τελικές προσπάθειες.

Διαβάστε ακόμη...