Δύο πέναλτι, τρεις κόκκινες και μία... ανακάλυψη!

Από paok24.com: Μπορεί χθες ο ΠΑΟΚ να κατάφερε να φύγει νικητής από το "Γεντί Κουλέ", όμως βάσει της εικόνας του Δικεφάλου η νίκη θα μπορούσε να έρθει πολύ πιο εύκολα εάν ο Θανάσης Τζήλος στεκόταν στο ύψος των περιστάσεων.
Πηγή: paok24.com
Δύο πέναλτι, τρεις κόκκινες και μία... ανακάλυψη!

Έχουμε λοιπόν και λέμε. Στο 2ο μόλις λεπτό, ο Σωτηρίου πατάει τον Σφιντέρσκι μέσα στη μεγάλη περιοχή τη στιγμή που ο Πολωνός ετοιμαζόταν να σκοράρει, "παίζεται" από τον Τζήλο.

Στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης, σε κόρνερ που εκτέλεσε ο Μίσιτς, ο Μάτος πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή του ΟΦΗ και η μπάλα φαίνεται να σταματάει στο χέρι του Μαρινάκη, καμία παράβαση σύμφωνα με τον Τζήλο και μόλις ένα ριπλέι από τη Nova και αυτό από το... διάστημα!

Στο 52ο λεπτό δε, ο - ήδη "κιτρινισμένος - Κώστας Γιαννούλης ανακόπτει με φάουλ τον Ομάρ Ελ Καντουρί και ενώ ο Μαροκινός βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση. Η απόφαση του Τζήλου, αντί να δείξει στον στόπερ των Κρητικών τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και να υποδείξει φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ; Κανένα φάουλ, άρα καμία κίτρινη!

Και φτάνουμε στη φάση του 68ου λεπτού, όπου ο Νέιρα γρονθοκοπεί εν ψυχρώ τον Σφιντέρσκι στο στήθος! Ο Πολωνός πέφτει στο έδαφος, ο Τζήλος έχει "χάσει" τη φάση και καλείται να την εξετάσει στο VAR! Προς έκπληξη όλων και χωρίς καμία λογική, ο διαιτητής από τη Λάρισα τιμωρεί με κίτρινη κάρτα τον Νέιρα, ανακαλύπτοντας νέο κανονισμό στο ποδόσφαιρο!

Τέλος, στο 80ο λεπτό ο - "κιτρινισμένος από το 36ο λεπτό - Κοροβέσης ρίχνει στο έδαφος τον Λημνιό με εσκεμμένο χτύπημα προκειμένου να σταματήσει την αντεπίθεση του ΠΑΟΚ, ο Τζήλος δεν του δείχνει την κίτρινη κάρτα που θα τον έστελνε στα αποδυτήρια!

Κατά τα άλλα, ορισμένοι... επιστήμονες ανακάλυψαν χθες πέναλτι του Εσίτι εις βάρος του Μάνου στο 88ο λεπτό, χωρίς φυσικά να κάνουν καμία αναφορά σε κάποια από τις παραπάνω φάσεις! Για... κακή τους τύχη ωστόσο, ο - δανεικός από τον Ολυμπιακό - επιθετικός του ΟΦΗ ουσιαστικά παραδέχθηκε πως δεν υπήρξε κανένα πέναλτι αλλά προσπάθησε να εκβιάσει την εσχάτη των ποινών εις βάρος του ΠΑΟΚ, απολογούμενος στον Γιάννη Σαμαρά μετά το τέλος της αναμέτρησης για τον τρόπο που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και ενώ θα μπορούσε να μείνει όρθιος και να δημιουργήσει κίνδυνο στον Δικέφαλο.

Διαβάστε ακόμη...