Έβγαλε μέταλλο πρωταθλητή

Από inpaok.com:Ο ΠΑΟΚ πήρε ακόμα μία νίκη και έφτασε τους 45 αγώνες χωρίς ήττα. Να λέμε καλά που θυμάμαι ακόμα πως γράφεται η λέξη, γιατί σιγά-σιγά αρχίζω να ξεχνάω τι σημαίνει.
Πηγή: inpaok.com
Έβγαλε μέταλλο πρωταθλητή

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα δείχνει πως αρχίζει να αποκτά αργά, αλλά σταθερά το δικό της στυλ. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που θέλει να παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο και επιτίθεται κυρίως από τα πλάγια με την αριστερή πλευρά να είναι αυτή που δείχνει έως τώρα να κάνει όλη τη δουλειά.

Βέβαια, για να τα λέμε όλα ο ΠΑΟΚ εμφάνισε αμυντικές αδυναμίες και στο ματς με τον ΟΦΗ, ωστόσο αρχίζει και μοιάζει πιο σοβαρός και πιο... στιβαρός στα μετόπισθεν. Πάντως για να τα λέμε όλα χρειάζεται ακόμα δουλειά στο αμυντικό κομμάτι. Πάντως, το γεγονός πως δεν δέχθηκε γκολ είναι κάτι σημαντικό.

Αναμφισβήτητα αν κάναμε ψηφοφορία για τον... πρωταγωνιστή του Δικεφάλου στους έως τώρα αγώνες που έχει δώσει έως τώρα, νομίζω πως ο Μίσιτς θα έβγαινε πρώτος με ποσοστά αυτοδυναμίας.

Ο Κροάτης κάνει τα πάντα για να πείσει τους ανθρώπους των «ασπρόμαυρων» να τον αποκτήσουν από τη Σπόρτινγκ και αν συνεχίσει σε αυτό το επίπεδο, νομίζω πως όντως θα αποκτηθεί, τώρα το αν θα πληρωθεί η ρήτρα του ή ένα πιο χαμηλό ποσό είναι μια άλλη κουβέντα, που είναι νωρίς να την κάνουμε.

Διαβάστε ακόμη...