Η κοινή συνέντευξη των αδερφών Γιαννούλη: «Νίκη ψυχολογίας, κέρδισα για άλλη μία φορά τον αδερφό μου»

Από sdna.gr:Δημήτρης και Κώστας Γιαννούλης παραχώρησαν κοινή συνέντευξη, με άφθονες ατάκες, πολλά πειράγματα, αλλά και... απαντήσεις για το αγωνιστικό σκέλος του σημερινού αγώνα μεταξύ του ΟΦΗ και του ΠΑΟΚ. Τι είπε ο πατέρας τους Νίκος, για τους δύο γιους του...
Πηγή: sdna.gr
Η κοινή συνέντευξη των αδερφών Γιαννούλη: «Νίκη ψυχολογίας, κέρδισα για άλλη μία φορά τον αδερφό μου»

Τέθηκαν αντιμέτωποι για 7η φορά στην μέχρι τώρα καριέρας τους. Αποτέλεσμα; Ο Δημήτρης πανηγύρισε την 6η του νίκη, με τον μεγαλύτερό του αδερφό να έχει μόλις μία.

Οι δυο τους παραχώρησαν κοινή συνέντευξη μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της NOVA και είπαν πολλά...

Ο Δημήτρης Γιαννούλης, αστειευόμενος είπε: «Τον κέρδισα για μία ακόμα φορά, δεν χάνω ποτέ». Για να απαντήσει ο αδερφός του Κώστας: «Αυτή είναι η αλήθεια, σε αυτή την άτυπη μονομαχία που έχουμε, κατάφερε και πάλι να βγει νικητής. Δυστυχώς η παράδοση συνεχίστηκε και δεν κέρδισα. 4-1 πλέον το σκορ».

Κάπου, εκεί ο Δημήτρης Γιαννούλης πήρε και πάλι τον λόγο και είπε: «Να διορθώσω τον αδερφό μου... Υπάρχουν δύο ακόμα παιχνίδια Κυπελλου με τον Ατρόμητο και τον Αστέρα όπου τον έχω κερδίσει. Άρα το σκορ είναι 6-1».

Οσον αφορά το σημερινό αποτέλεσμα, ο νεαρός μπακ του ΠΑΟΚ, είπε: «Ηταν μία πολύ καλή και σημαντική νίκη, μας βοήθησε πολύ ψυχολογικά και βαθμολογικά. Παίζαμε σε μία δύσκολη έδρα, με μία ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο. Ζοριστήκαμε, αλλά καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς, τους βάζουμε στο σακούλι και συνεχίζουμε».

Στη συνέχεια ρωτήθηκαν για την παρουσία όλων των μελών της οικογένειάς τους στην κερκίδα του Γεντί Κουλέ: «Ηταν εδώ η οικογένειά μας, για πρώτη φορά ήταν όλα τα μέλη της. Νιώθουμε πολύ ωραία, που είναι δίπλα μας και μας καμαρώνουν. Είμαστε καλά παιδιά (γέλια), είμαστε πολύ αγαπημένοι», είπαν αμφότεροι, με τον Δημήτρη Γιαννούλη να παίρνει τη... σκυτάλη και να λέει εκ νέου: «Εγώ κρατάω το γεγονός πως τον κέρδισα για μία ακόμα φορά (γέλια)».

Στη συνέχεια ο διεθνής μπακ του ΠΑΟΚ, σχολίασε και το γεγονός πως ο αδερφός του Κώστας, φέτος παίζει σε μία νέα θέση αυτή του κεντρικού αμυντικού: «Οχι επειδή είναι ο αδερφός μου, αλλά έχω ενθουσιαστεί από τις εμφανίσεις του. Μου αρέσει περισσότερο σαν στόπερ από μπακ».

Μίλησε και για την Εθνική Ελλάδος: «Ο νέος προπονητής έχει καταφέρει να περάσει την φιλοσοφία του στην ομάδα. Εχουμε αποκλειστεί, αυτά τα παιχνίδια δίνουν την ευκαιρία να κάνει δοκιμές και πιστεύω πως θα αλλάξουμε εικόνα όπως φάνηκε και στα τελευταία παιχνίδια και θα αλλάξουμε το κακό κλίμα».

Σε ερώτηση για τα πολλά αριστερά μπακ που έχει η Ελλάδα, απάντησε: «Αυτό μόνο καλό είναι. Ο ισχυρός ανταγωνισμός μόνο καλό κάνει σε έναν ποδοσφαιριστή».
Νίκος Γιαννούλης: «Καμαρώνω για τους γιους μου, είναι παιδιά με ήθος»

Λίγο μετά, στο συνδρομητικό κανάλι έπαιξαν και δηλώσεις του πατέρα τους, Νίκου, που ήταν παρών στο γήπεδο...

«Η χαρά μου δεν περιγράφεται, δεν μπορώ να την εκφράσω, το ζω έντονα μέσα μου. Εχω δύο παιδιά που παίζουν σε υψηλό επίπεδο, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως είναι καλά παιδιά εκτός γηπέδου.

Το πιο σημαντικό είναι το ήθος. Αυτό σε κάνει καλό άνθρωπο και καλό ποδοσφαιριστή. Μετά έπονται όλα τα άλλα και το ποδόσφαιρο».

Είπε ακόμα... «Σπίτι γινόταν μάχη ποδοσφαιρική όταν ήταν μικροί. Είναι αγαπημένα αδέρφια ο Κώστας τον πείραζε τον μικρό. Ο Δημήτρης ήταν μικρούλης και ο Κώστας τον πείραζε και του έλεγε να δω αν θα κάνεις την καριέρα μου».

Κατέληξε λέγοντας: «Καμαρώνω είμαι και με τους δύο. Είμαι ΠΑΟΚ αλλά δεν θέλω να στεναχωρήσω κανέναν. Οπότε...».

Διαβάστε ακόμη...