Με τον Μίσιτς μαέστρο να κάνει τα πάντα σωστά

Από paok24.com:Όταν έχεις σε τέτοια μέρα τον κεντρικό του μέσο και την μεσοεπιθετική γραμμή σε καλή κατάσταση, είναι λογικό ο ΠΑΟΚ να περάσει από την Κρήτη, παρά τις αποκρούσεις του Σωτηρίου.Αναλυτικά η απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ:
Πηγή: paok24.com
Με τον Μίσιτς μαέστρο να κάνει τα πάντα σωστά

Ζίβκοβιτς: Χρειάστηκε κατά κόρων στο πρώτο ημίχρονο. Είχε μία ασταθής επέμβαση, αλλά το διόρθωσε αμέσως, παρότι ο αντίπαλός του ήταν οφσάιντ. Γενικά είχε μία καλή παρουσία και πολλή μεγάλη συμμετοχή και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από πίσω

Γιαννούλης: Βρήκε χώρους μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και το εκμεταλλεύτηκε, μπορεί να μην είχε ασίστ και να μην βρήκαν στόχο τα γεμίσματά του, αλλά του πιστώνεται και πάλι η καλή απόδοση και οι πολλές και καλές καλύψεις στα μετόπισθεν.

Ίνγκασον: Όσο αντιμετωπίζει δυνατούς σωματικά αντιπάλους, τους "έχει". Σήμερα έδειξε ότι μπορεί να αμυνθεί σωστά και στον ανοιχτό γήπεδο, κόντρα σε μία ομάδα που παίζει με ταχύτητα. Εξαιρετικός σήμερα ο Ισλανδός αμυντικός.

Κρέσπο: Ο σημερινός αρχηγός του ΠΑΟΚ, είχε πολλές και σωστές αποφάσεις στην άμυνα, που κατάφερε να κρατήσει τον ΟΦΗ μακριά από την περιοχή. Κέρδισε και πάλι πόντους, μιας και βρήκε χώρους για να φτιάξει παιχνίδι από πίσω μαζί με τον Αουγκούστο.

Μάτος: Ήταν φανερό ότι οι αντίπαλοι ήθελαν να παίξουν με τα νεύρα του, αλλά ο Βραζιλιάνος τα κατάφερε και πάλι. Αμυντικά δεν είχε προβλήματα, αλλά δεν είχε και πολλές επιθετικές ενέργειες, μιας και δεν τον βοηθά το σύστημα, αλλά και ο ίδιος ήξερε ότι δεν έπρεπε επ' ουδενί να αφήσει κενά κόντρα στον ΟΦΗ.

ΝτόουγκλαςΑουγκούστο: Η κλήση στην Εθνική Ολυμπιακή ομάδα της Βραζιλίας του έδωσε αυτοπεποίθηση. Ο Βραζιλιάνος εκμεταλλεύτηκε τον ρυθμό του αγώνα, έκοψε πολλές προσπάθειες του ΟΦΗ, ειδικά από το 30ο λεπτό και μετά και είχε σωστές αποφάσεις στην ανάπτυξη της ομάδας.

Μίσιτς: Ο απόλυτος σταρ και MVP της αναμέτρησης και του φετινού ΠΑΟΚ. Είχε ένα φανταστικό γκολ, δεκάδες σωστές αποφάσεις με την μπάλα στα πόδια, δύο ασίστ πάρε-βάλε, που δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν οι Λημνιός και Καντουρί, αλλά και μία επιβλητική παρουσία στο κέντρο που έκανε τη διαφορά. Δικαιωματικά του αξίζουν πολλά μπράβο και σήμερα.

Μπίσεσβαρ: Η αλήθεια είναι ότι έπαιξε καλύτερα από τα προηγούμενα παιχνίδια του. Παρόλα αυτά και πάλι δεν έγινε παράγοντας του αγώνα, ενώ θα μπορούσε. Το παιχνίδι του ταίριαζε απόλυτα, αλλά στη μία και μοναδική στιγμή που θα μπορούσε να σκοράρει, έπεσε πάνω στον εκπληκτικό Σωτηρίου.

Λημνιός: Από τους μεσοεπιθετικούς του ΠΑΟΚ, μπορεί να είχε τη διάθεση και αυτός, αλλά δεν μπόρεσε να βρει το κάτι παραπάνω στην αντίπαλη περιοχή, είτε γκολ, είτε ασίστ, είτε δημιουργία φάσης. Τακτικά ήταν άριστος και έχει συμμετοχή στο γκολ του ΠΑΟΚ. Στα θετικά η παρουσία στο Γεντί Κουλέ.

ΕλΚαντουρί: Τα ίδια και για τον Ελ Καντουρί. Είχε δύο-τρεις καλές στιγμές, που έβγαλε ο Σωτηρίου, αλλά δεν βοήθησε πέραν του τακτικού κομματιού. Βέβαια έπαιξε περισσότερο σαν εσωτερικός μέσος στα αριστερά της επίθεσης και όχι στον άξονα που έχει κάνει τις καλύτερες εμφανίσεις του στον ΠΑΟΚ, εδώ και 2,5 χρόνια.

Σφιντέρσκι: Ο Πολωνός προερχόταν από ίωση. Σε δύο-τρεις φορές που βγήκε πρόσωπο με την αντίπαλη περιοχή δεν ανησύχησε τον Σωτηρίου και ίσως και αυτός ήταν ο λόγος της αντικατάστασής του. Θα μπορούσε να κερδίσει την αποβολή του Νέιρα, εάν ο Τζήλος είχε πάρει τη σωστή απόφαση βλέποντας το ριπλέι.

Ακπόμ: Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ πέρασε στη θέση του Σφιντέρσκι και είχε δύο τελικές στην εστία. Κράτησε μπάλα, αλλά έδειξε ότι δεν είναι στην κατάσταση που θα πάρει άμεσα ξανά φανέλα βασικού.

Βιεϊρίνια και Εσίτι αγωνίστηκαν στο τέλος της αναμέτρησης και έτσι δεν μπορούν να κριθούν για την απόδοσή τους.

Διαβάστε ακόμη...