Ο μεγάλος τελικός του Ράζβαν Λουτσέσκου!

Από paok24.com:Μπορεί ολόκληρη η Ευρώπη να περιμένει το αυριανό ντέρμπι μεταξύ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι στο "Άνφιλντ", ωστόσο στην Ασία δεσπόζει σήμερα ο πρώτος τελικός του ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ, μεταξύ της Αλ Χιλάλ από τη Σαουδική Αραβία και της Ουράβα από την Ιαπωνία!
Πηγή: paok24.com
Ο μεγάλος τελικός του Ράζβαν Λουτσέσκου!

Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 18:30 και θα διεξαχθεί στο "King Saud University Stadium" της Σαουδικής Αραβίας, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να τονίζει μεταξύ άλλων στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου:

"Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για το αυριανό παιχνίδι, στον οποίο θα εκπροσωπήσουμε τη Σαουδική Αραβία. Ευχόμαστε να κερδίσουμε, έχουμε οπλιστεί με αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό.

Οι ποδοσφαιριστές μου είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την Ουράβα, μία ομάδα που παίζει στο υψηλότερο επίπεδο. Ωστόσο, έχουμε μελετήσει τα δυνατά σημεία και τις αδυναμίες του αντιπάλου μας και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε τη νίκη".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αγώνας - ρεβάνς στη Σαϊτάμα της Ιαπωνίας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24/11 και θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι, με την Αλ Χιλάλ η οποία βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος μετά από 9 αγωνιστικές (6 νίκες, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα), να μην έχει στο μεσοδιάστημα κάποια άλλη αγωνιστική υποχρέωση.

Διαβάστε ακόμη...