Φίλιππος Βέροιας- ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr: Να επεκτείνει το αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων που τρέχει, θέλει το τμήμα χάντμπολ ανδρών του Συλλόγου μας,
Πηγή: acpaok.gr
Φίλιππος Βέροιας- ΠΑΟΚ

το οποίο ταξιδεύει στην Βέροια για να αντιμετωπίσει το Σάββατο 9 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, τον τοπικό Φίλιππο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Φυσικά το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον ουραγό Φίλιππο, θα λειτουργήσει ως ένα παιχνίδι προετοιμασίας ενόψει του ντέρμπι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή.

Ο Δικέφαλος θα δώσει χρόνο σε όλους τους παίκτες του ρόστερ, με σκοπό το τεχνικό τιμ να δει περισσότερα πράγματα από τους νέους αλλά και να δώσει τις απαραίτητες ανάσες στους μεγαλύτερους, ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού της Τετάρτης.

Ο Αλέξης Παπαβασίλης εκτός από τους μακροχρόνιους τραυματισμούς των Αποστόλου και Τσεσμετζίδη, δεν θα έχει στην διάθεση του και τον Νίκο Κοκκώνη, ο οποίος αντιμετώπισε μυϊκό τραυματισμό και θα προφυλαχτεί.

Για την αναμέτρηση με τον Φίλιππο Βέροιας, ο Αλέξης Παπαβασίλης δήλωσε:

«Το παιχνίδι με τον Φίλιππο, δείχνοντας την απαραίτητη σοβαρότητα είναι μέρος της προετοιμασίας για το παιχνίδι της Τετάρτης. Συγκεντρωμένοι από τη πρώτη στιγμή θέλουμε να πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ανεξάρτητα με τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν».

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019
6η αγωνιστική, Handball Premier
Φιλίππειο Γυμναστήριο Βέροιας
18:00, Φίλιππος Βέροιας-ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...