«Ευχαριστούμε τον Ιβάν Σαββίδη»

Από inpaok.com: Η παίκτρια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, Άννα Κωνσταντινίδου, μίλησε στο INPAOK, για την εμφατική νίκη κόντρα στην ΑΕΛ, για την άμυνα-γρανίτη του Δικεφάλου, για το φετινό πρωτάθλημα, για τις διαφορές Φιλίππου-Κρστιτς, για τον κόσμο, ενώ ευχαρίστησε και τον Ιβάν Σαββίδη, για την παραχώρηση του αθλητικού κέντρου της Νέας Μεσημβρίας, όπου προπονούνται και αγωνίζονται στα επίσημα παιχνίδια τους οι Πρωταθλήτριες.
Πηγή: inpaok.com
«Ευχαριστούμε τον Ιβάν Σαββίδη»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ με 9-0:

«Σίγουρα είναι πολύ μεγάλο το σκορ. Φάνηκε το ότι είμασταν καλύτερες από την ΑΕΛ. Βγάλαμε αρκετούς αυτοματισμούς στην προπόνηση. Νομίζω δεν υπάρχει κάποιο άλλο σχόλιο να κάνουμε, περιμένουμε το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει δεχθεί γκολ και αν έχουν στόχο να δεχθούν όσο το δυνατόν λιγότερα:

«Είναι κάτι που βρίσκεται στο μυαλό μας, όμως δεν το έχουμε ως στόχο. Στόχος είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, ώστε να φτάσουμε όλο και πιο κοντά στο πρωτάθλημα. Φυσικά θέλουμε να τελειώσουμε αήττητες, χωρίς να δεχθούμε πολλά γκολ και να βάλουμε όσο το δυνατόν περισσότερα γίνεται και από εκεί και πέρα, κοιτάμε κάθε αντίπαλο ξεχωριστά και θέλουμε να νικάμε το κάθε παιχνίδι».

Για το αν ο μεγάλος αντίπαλος για τον τίτλο θα είναι και φέτος ο Άρης:

«Δεν έχουμε δει ακόμα τον Άρη, όμως ναι πιστεύω πως αυτός θα είναι ο αντίπαλος. Σίγουρα σαν παιχνίδια, αυτά με τον Άρη είναι ντέρμπι, ασχέτως με την ποιότητα των δύο ομάδων και περιμένουμε με μεγάλο ενθουσιασμό, αυτά τα δύο παιχνίδια».

Για τις διαφορές ανάμεσα σε Κρστιτς και Φιλίππου:

«Σίγουρα οι δύο προπονητές, έχουν διαφορετικές φιλοσοφίες. Ο κ. Φιλίππου έχει στο μυαλό του πιο πολύ να βάζει μικρότερες ηλικιακά παίκτριες, όμως και οι δύο είναι προπονητές με επιθετικό στυλ.

Παίζουμε το ίδιο σύστημα με πέρσι, απλώς με διαφορετικούς αυτοματισμούς και προσωπικά πιστεύω πως δουλεύουμε καλύτερα την φετινή σεζόν, σε σχέση με πέρσι».

Για τον κόσμο:

«Τους περιμένουμε σε κάθε αγώνα, όχι μόνο στα ντέρμπι, θέλουμε να αγοράσουν και τις κάρτες διαρκείας, ώστε να ενισχυθεί η ομάδα και ο ΑΣ. Τους περιμένουμε κάθε Κυριακή και όποτε μπορούν, ακόμα και στα εκτός έδρας παιχνίδια».

Για τη Νέα Μεσημβρία:

«Ευχαριστούμε τον Ιβάν Σαββίδη για τις εγκαταστάσεις που μας έχει παραχωρήσει και όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, που μας φέρεται πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια».

Διαβάστε ακόμη...