Ο ΠΑΟΚ υπέρ των οργανωμένων μετακινήσεων!

Από paok24.com: Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση των εκπροσώπων της Super League 1 με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.
Πηγή: paok24.com
Ο ΠΑΟΚ υπέρ των οργανωμένων μετακινήσεων!

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο υφυπουργός και ο πρόεδρος της Super League 1, Μηνάς Λυσάνδρου, προχώρησαν σε δηλώσεις προς τους εκπροσώπους του Τύπου, κάνοντας λόγο για μία κουβέντα που περιελάμβανε το νέο αθλητικό νομοσχέδιο και προτάσεις για τη βελτίωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Ερωτηθείς πάντως για τις εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις που σχετίζονται άμεσα με το ποδόσφαιρο, ο Λευτέρης Αυγενάκης αρχικά δήλωσε... αναρμόδιος και τόνισε πως "είναι θέμα άλλου Υπουργείου", για να συμπληρώσει στη συνέχεια πως "από την πλευρά μας θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε προκειμένου να τρέξουν οι διαδικασίες".

Όπως προκύπτει, στη συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών συζητήθηκε μεταξύ άλλων και το θέμα των μετακινήσεων οπαδών στα παιχνίδια της Super League, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση, να υπογραμμίζει πως ο Δικέφαλος είναι υπέρ των οργανωμένων μετακινήσεων αρκεί αυτές να γίνονται με πλάνο, φέρνοντας ως παράδειγμα το τι συμβαίνει στην Ιταλία.

Διαβάστε ακόμη...