Δεν... κρατιέται

Απο paok24.com: Στην τελική ευθεία ο Φερνάντο Βαρέλα
Πηγή: paok24.com
Δεν... κρατιέται

Αντίστροφα μετράει πλέον για την επιστροφή του στη δράση ο Φερνάντο Βαρέλα.

Ο έμπειρος στόπερ του ΠΑΟΚ, κάνει αγώνα δρόμου από τη μέρα που πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, για την όσο το δυνατόν πιο σύντομη επιστροφή του και πλέον αυτή πλησιάζει.

Ο Βαρέλα ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς στο ατομικό του πρόγραμμα και σύμφωνα και με την επίσημη ενημέρωση, βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στο κανονικό πρόγραμμα.

Με το διάστημα της διακοπής να λειτουργεί ευεργετικά για αυτόν, ο έμπειρος άσος αναμένεται να είναι έτοιμος στην επανέναρξη της Super League 1 κι αρχικά για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ στην Τούμπα, έχοντας την ευκαιρία να καλύψει αρκετό έδαφος τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Αποφασισμένος και... αλλαγμένος

Το να κάνει αυτοκριτική ένας ποδοσφαιριστής δημόσια και να μην διστάζει να μιλήσει ανοικτά για τη δική του απόδοση, δεν είναι κάτι που συμβαίνει καθημερινά. Ο Βαρέλα το έκανε πρόσφατα, μιλώντας στην κάμερα του PAOKTV, όπου μεταξύ άλλων είχε κάνει λόγο για έναν τραυματισμό που ήρθε στην κατάλληλη στιγμή:

"Όταν είσαι σε καλή κατάσταση ένας τραυματισμός είναι μία άτυχη στιγμή, αλλά όταν δεν είσαι στην επιθυμητή κατάσταση γιατί να μην πεις ότι τουλάχιστον ο τραυματισμός ήρθε την κατάλληλη στιγμή.

Ξέρω το αγωνιστικό μου στυλ, ξέρω ότι δεν παίζω τόσο καλά από την αρχή της σεζόν έως τώρα και ίσως, δεν ξέρω, ο Θεός, μου έστειλε αυτό τον τραυματισμό για να σκεφτώ, να ξεκουραστώ, να δω τους αγώνες μου και να τους μελετήσω, να μάθω τι έκανα λάθος και να επιστρέψω καλύτερος στα παιχνίδια που έρχονται. Νιώθω καλά και όχι άσχημα για αυτό τον τραυματισμό που μου ήρθε".

Ιδιαίτερη προσωπικότητα, μαχητής, παράδειγμα για όλους. Η επιστροφή είναι κοντά για τον Φερνάντο Βαρέλα, που μετράει αντίστροφα με φόντο την επάνοδο του, στέλνοντας μήνυμα... αλλαγής προς πάσα κατεύθυνση.

Διαβάστε ακόμη...