Το φετινό φαβορί για την Α1, στο δρόμο του ΠΑΟΚ

Από paok24.com: Ποιος είναι ο Διαγόρας Δρυοπιδέων, που θα αντιμετωπίσει στον προημιτελικό του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
Το φετινό φαβορί για την Α1, στο δρόμο του ΠΑΟΚ

Όπως έχει αποδειχθεί από την πρόσφατη και όχι μόνο, ιστορία, παιχνίδια όπως αυτό του Σαββάτου, κρύβουν πολλές παγίδες.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να αποφύγει τις παγίδες αυτές και να ξεπεράσει τα όποια εμπόδια μπορεί να του βάλει μια... κλασσική ομάδα Α2, που έχει στόχο να βρεθεί στα μεγάλα «σαλόνια» την επόμενη σεζόν.

Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων Αιγάλεω, όπως είναι η πλήρης ονομασία της ομάδας, ανέβηκε πέρσι στην Α2 και φέτος, αποτελεί μία από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν με αξιώσεις την άνοδο στη Basket League.

Στο πρωτάθλημα, είναι στην πρώτη θέση (με ένα παιχνίδι περισσότερο από κάποιους) με ρεκόρ 4-1 μετά από πέντε αγωνιστικές, αλλά χθες, ηττήθηκε στο ντέρμπι από το Χαρίλαο Τρικούπη και μάλιστα, εντός έδρας, με 80-87.

Στο Κύπελλο, ξεκίνησε από τη δεύτερη αγωνιστική της πρώτης φάσης, με το άνετο 63-111 στην έδρα του Πανελευσινιακού. Στην τρίτη αγωνιστική, κέρδισε στην έδρα της Ελευθερούπολης, με 71-77, ενώ στην πρώτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης, επικράτησε με 90-73 του Αμύντα, στο Αιγάλεω.

Στην τρίτη και την τέταρτη αγωνιστική, κατάφερε να αποκλείσει δύο ομάδες Basket League και μάλιστα, με άνετες νίκες. Η πρώτη, ήταν επί του Πανιωνίου με 93-72 και η δεύτερη, επί της Λάρισας, με 95-75.

Προπονητής είναι ο Νάσος Χούμπαυλης, που ως παίκτης έχει γράψει τη δική του ιστορία στην Α2 και στο ρόστερ του, διαθέτει πολλούς έμπειρους παίκτες αυτού του επιπέδου. Παίκτες όπως τον Λιακόπουλο, τον Πολυτάρχου, τον Καράμπουλα, τον Πετροδημόπουλο...

Για το φετινό ΠΑΟΚ, κανένα παιχνίδι δε μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολο και το ίδιο ισχύει και γι' αυτό του Σαββάτου. Το θετικό είναι ότι η ομάδα δείχνει να βρίσκεται σε καλό μομέντουμ μετά την αλλαγή στον πάγκο, ωστόσο το παιχνίδι αυτό, έχει αρκετές δυσκολίες.

Διαβάστε ακόμη...